Vedete

”Mama dragonilor” din Game of Thrones se iubeşte cu un regizor

”Mama dragonilor” din Game of Thrones se iubeşte cu un regizor

Emilia Clarke s-a făcut cunoscută graţie rolului din serialul de succes ”Game of Thrones”. Şi deşi mulţi credeau că aceasta formează un cuplu cu Kit Harington, co-starul ei, aceasta se iubeşte, de fapt, cu un alt bărbat.

Se tot zvoneşte pe la Hollywood că în viaţa actriţei ar exista un bărbat, iar cea mai recentă postare a ei din social media pare să confirme aceste bănuieli. Însă nu este vorba despre Kit Harington, de care o leagă o simplă prietenie, şi care oricum e căsătorit cu Rose Leslie, ci despre un regizor.

Se pare că Emilia Clarke se iubeşte cu regizorul Charlie McDowell, în compania căruia şi-a petrecut ziua de naştere. „Ei bine, aceasta a fost o aniversare pe care nu o voi uita”, spune ea în dreptul unei fotografii care ne arată doi îndrăgostiţi sărutându-se.

La rândul lui, Charlie a postat această fotografie, urmată de mesajul: ”La mulţi ani, E.”. Charlie este fiul actriţei Mary Steenburgen, iar anterior s-a iubit, timp de şase ani, cu actriţa Rooney Mara. Momentan, nu se ştiu mai multe detalii despre idila dintre starul din GOT şi Charlie, ambii refuzând să comenteze pe marginea zvonurilor.