News

Mama lui Beyonce s-a măritat cu un Scientolog

de admin

Tina Knowles (sau femeia responsabilă de toate costumele kitsch purtate pe scenă de Beyonce în perioada Destiny's Child) s-a măritat cu un Scientolog de vază. Astfel că presa americană se teme că şi Queen Bey va fi atrasă de controversata biserică

Presa americană scrie deja despre faptul că acest mariaj o leagă pe Tina de Biserica Scientologică. Ba chiar pe fiica ei, Beyonce, de controversata biserică. Tina Knowles (61) şi Richard Lawson (67) s-au căsătorit duminică la bordul unui iaht, la petrecere semnând condica 300 de oameni, dintre care n-au lipsit Jay Z, Solange, Beyonce şi fiica ei, Blue Ivy, cu toţii îmbrăcaţi în alb - mireasa semnând o rochie semnată Romona Keveza.

Mirele este de profesie actor. Lawson, care a jucat în "All My Children", "Dynasty", "Poltergeist", "Kojak", având o carieră de peste 40 de ani, a intrat în rândurile acestui cult încă din 1991, urmând două cursuri de specializare. Dar o sursă apropiată cuplului ne-a liniştit căci susţine că Beyonce este departe de a împărtăşi cauza celui care acum se poate numit tatăl ei vitreg. Mai exact, Bey ar fi fost foarte circumspectă în privinţa lui tocmai din această cauză atunci când a auzit că mama ei se întâlneşte cu el. Iar între artistă şi mama ei s-ar fi aprins o serie de certuri pe această temă. "Beyonce e împotriva acestei religii. Tocmai de-asta s-a temut să nu fie atrasă şi mama ei în acele cercuri", a declarat aceeaşi sursă.

Foto: WENN

Modifică Setările