News

Mama lui Céline Dion s-a stins din viaţă la 92 de ani: „Maman, te iubim atât de mult!” A fost cea care a compus primul hit al cântăreţei

Mama lui Céline Dion s-a stins din viaţă la 92 de ani: „Maman, te iubim atât de mult!”  A fost cea care a compus primul hit al cântăreţei camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mama lui Céline Dion, Thérèse Tanguay Dion, s-a stins din viaţă la vârsta de 92 de ani. A avut 14 copii şi a plecat dintre noi înconjurată de familia ei numeroasă, în noaptea de joi, 16 ianuarie.

Canadianca, alintată de familie Maman Dion, a lucrat în televiziune, după care s-a dedicat proiectelor filantropice.  Vara trecută, familia vedetei a anunţat că Thérèse avea o stare precară a sănătăţii, la care s-au adăugat şi pierderi de memorie şi probleme cu auzul şi vederea.  

Mama lui Celine

După pierderea suferită la sfârşitul acestei săptămâni, Céline a ţinut să scrie câteva cuvinte online despre cea care i-a dat viaţă. Cântăreaţa a postat o fotografie alb-negru pe Instagram cu toţi fraţii ei, la care a adăugat comentariul: “Maman, te iubim atât de mult! Îţi dedic show-ul din seara aceasta ţie şi îţi voi cânta din tot sufletul. Te iubesc, Celine…” Céline, al cărei cel mai mare hit este My Heart Will Go On din filmul Titanic, a susţinut un concert aseară, în cadrul turneului său Courage.