Vedete

Mama lui Cher sfidează vârsta la 95 de ani! Cum arată Georgia Holt acum şi care este secretul alimentar al amândurora: au eliminat definitiv acest ingredient

Mama lui Cher sfidează vârsta la 95 de ani! Cum arată Georgia Holt acum şi care este secretul alimentar al amândurora: au eliminat definitiv acest ingredient camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De ce mama lui Cher s-a căsătorit de şapte ori: ”Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des.” Acum, sfidează vârsta la 95 de ani.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Cher arată fantastic la 75 de ani. E adevărat, dincolo de stil de viaţă şi alimentaţie, Cher a apelat cu mare încredere şi la intervenţiile estetice.

Însă puţini ştiu cum arată mama ei, Georgia Holt, la 95 de ani. Am putea crede că cele două au descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe?

Da. Georgia Holt a fost superbă încă din tinereţe. Şi chiar dacă fiica sa este mult mai cunoscută, şi ea la rândul ei a fost un simbol cu o carieră de cântăreaţă, actriţă şi regină a frumuseţii.

Mama lui Cher a uimit într-un interviu în revista People, în 1978, când a mărturisit că a avut şapte căsnicii cu şase bărbaţi şi că nu dragostea a fost mereu liantul marital.

”Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des.”

În 1946 Holt s-a căsătorit cu John Paul Sarkisian, primul soţ şi marea sa iubire. Celebra Cher a rezultat din această căsnicie furtunoasă a celor doi.

Acum sunt amândouă atrăgătoare la vârste înaintate, iar unul dintre secrete este alimentaţia vegană. Cele două se hrănesc doar cu vegetale, stil de viaţă care te ajută să te menţii tânăr şi viguros, ba chiar poate prelungi viaţa.

Sursă foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările