Vedete

Mama lui Dan Bălan a fost internată două luni în spital din cauza coronavirusului. Cum se simte acum Ludmila

Mama lui Dan Bălan a fost internată două luni în spital din cauza coronavirusului. Cum se simte acum Ludmila camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La 62 de ani s-a luptat cu coronavirusul! Ludmila Bălan, mama celebrului Dan Bălan, face primele declaraţii despre infectarea cu noul virus, dar şi ce tratament urmează pentru a-şi reveni complet. Sâptămâni la rând a fost internată în spital. 

La mijlocul lunii decembrie, Ludmila Bălan a fost internată în spital din cauza coronavirusului. Se pare că nu a avut o formă uşoară, ci una mai gravă. A avut nevoie de atenţie sporită din partea medicilor, dar şi de tratament specializat. Ea a declarat că acum se simte mai bine, se recuperează. 

Ludmila Bălan a scris pe Instagram:

"Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secţia Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat şi m-a lovit rău de tot. Le mulţumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare şi familiei mele care mi-a fost alături mereu.

Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat şi multă mişcare. Aveţi mare grijă. Covidul e straşnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor!", a scris pe reţelele de socializare Ludmila Bălan.

 

Ludmila Bălan are 62 de ani

Cea mai cunoscută realizatoare de programe pentru copii are 62 de ani, dar nu-i dai mai mult de 30. Mama fostului membru al trupei O-Zone o dovedeşte cu silueta ei incredibilă şi cu tenul ei fără riduri. Ludmila Bălan a fost toată viaţa o femeie cochetă şi foarte atentă la silueta ei. A făcut mult sport şi şi-a petrecut multe ore în saloanele de înfrumuseţare, iar acest lucru se vede chiar şi acum.

De altfel, Dan Bălan a moştenit-o pe mama lui în multe privinţe. Nu doar că arată foarte bine, dar a deprins de la ea şi gustul pentru scenă şi pentru televiziune. După o viaţă petrecută în platourile televiziunii de la Chişinău, Ludmila Bălan şi-a făcut debutul şi în muzică, iar piesele ei, realizate pe muzica unor cântece nelansate ale lui Dan, au fost foarte bine primite de către public.

Foto: Facebook

Modifică Setările