Royals

Mama lui Meghan Markle este însoţită non-stop de un bodyguard! De ce vrea să părăsească SUA?

Mama lui Meghan Markle este însoţită non-stop de un bodyguard! De ce vrea să părăsească SUA?

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Meghan Markle rides in a car accompanied by her mother, Ms Doria Ragland, along the Long Walk, ahead of her wedding to Prince Harry at St George's Chapel on May 19, 2018 after their wedding ceremony. (Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images)

Ştirile despre Meghan Markle şi familia ei par a fi interminabile. După ce Thomas Markle a ţinut prima pagină a tabloidelor luni de zile, acum Doria Ragland, mama Ducesei de Sussex, este în centrul atenţiei. Doria Ragland, la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle Potrivit presei din Marea Britanie, Doria, care de câteva luni este însoţită la fiecare pas de un bodyguard, a renunţat la jobul ei ei de asistentă la o clinică de sănătate mentală din Los Angeles şi se gândeşte serios să părăsească Statele Unite ale Americii.

Femeia, în vârstă de 61 de ani, îşi doreşte să fie mai aproape de Meghan Markle, în special din cauza scandalului în care fiica ei a fost implicată în ultimele luni, din cauza lui Thomas Markle. „Se pregăteşte să se mute la Londra, cred că va pleca cât mai curând posibil. Vrea să locuiască cât mai aproape de fiica ei“, a spus o apropiată de-a Doriei Ragland.

Din câte se pare, mama lui Meghan Markle şi-a plănuit să se mute în Marea Britanie înainte de ziua ei, care va avea loc în septembrie. „Doria îi este foarte loială lui Meghan şi nu ar putea să o trădeze niciodată“, a încheiat prietena Doriei.