News

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj după moartea designerului: „Sunt extrem de bulversată şi şocată“

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj după moartea designerului: „Sunt extrem de bulversată şi şocată“

Au trecut mai bine de 24 de ore de la moartea designerului Răzvan Ciobanu, însă decesul său brusc şi neaşteptat va avea ecouri mult timp de acum înainte.

După ce poliţia şi presa au anunţat că Răzvan Ciobanu a murit, apropiaţii acestuia au transmis condoleanţe familiei, printre cei mai devastaţi de acest anunţ fiind Adina Buzatu, Cătălin Botezatu şi Alin Gălăţescu.

Deşi nu s-a aflat cu exactitate unde se ducea celebrul designer şi cum s-a întâmplat tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa, primul membru al familiei care a vorbit despre moartea lui Răzvan Ciobanu a fost tatăl lui. Acesta a afirmat că designerul se îndrepta către Vâlcea, pentru a-şi vizita familia, însă cei de la Pro TV afirmă că drumul pe care se afla Răzvan Ciobanu nu ducea către Vâlcea.

Apoi, contactată de jurnaliştii de la huff.ro, mama lui Răzvan Ciobanu a afirmat că este şocată şi că roagă presa să-i respecte dreptul la intimitate.

„Vă mulţumesc pentru condoleanţe, vă rog atât pe voi cât şi pe ceilalţi colegi din presă să mă lăsaţi să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace“, a spus mama celebrului designer.

Modifică Setările