News

Mama unei celebre cântăreţe are cancer

de admin

Mama unei celebre cântăreţe are cancer

Nici vedetele, bineînţeles, nu sunt ocolite de probleme şi de surprizele vieţii. Recent, una dintre acestea ne-a anunţat cu mâhnire şi, totuşi, cu mare curaj, că mama ei suferă de cancer. Deşi nu a dat detalii legate de starea, tratamentul şi gravitatea situaţiei, cântăreaţa de 25 de ani a decis să facă publică situaţia personală traumatizantă prin care trece atât ea, cât şi mama ei, Andrea Swift.

Într-un mesaj personal postat pe pagina ei de Tumblr joi, Taylor Swift şi-a anunţat fanii despre ce se întâmplă acum în viaţa familiei sale. „De obicei, când mi se întâmplă diferite lucruri, le analizez şi fac muzică în funcţie de cum mă simt, iar voi o ascultaţi mult mai târziu. Trebuie să ştiţi ceva despre mine şi familia mea acum, însă.”, a început celebra blondă postarea.

“De Crăciun, am rugat-o pe mama să îmi facă un cadou: să meargă la doctor pentru o verificare generală, doar ca să stau eu liniştită. A fost de acord şi am mers cu ea la doctor. Nu existau semnale de alarmă şi se simţea perfect, dar spunea asta doar ca să mă ţină pe mine şi pe fratele meu departe de subiect.

Rezultatele au sosit şi sunt mâhnită să vă anunţ că mama a fost diagnosticată cu cancer. Detaliile stării sale şi planurile de tratament vor rămâne secrete, dar voiam să vă anunţ. Voia şi ea să ştiţi pentru că părinţii voştri s-ar putea să fie prea ocupaţi cu tot, ca să mai meargă şi la doctor, dar poate că dacă le amintiţi să meargă să-şi facă analizele, ar putea să aibă o diagnosticare timpurie şi o luptă mai uşor de dus…” a mai scris Taylor.

Mama ei, Andrea, are 57 de ani şi apare adesori în videoclipurile faimoase ale fiicei sale câştigătoare de Grammy. Relaţia lor este extrem de apropiată, Taylor dedicându-i şi-un cântec, The Best Day. De asemenea, mama sa o însoţeşte la multe concerte şi are grijă de ea. "Mereu mi-a fost prietenul care era dintotdeauna lângă mine. Erau momente, în timpul şcolii, când nu aveam prea mulţi prieteni. Dar ea mi-a fost întotdeauna", spunea Taylor la un moment dat.

FOTO GETTY IMAGES