Gossip

Mămici criticate aspru pentru felul în care îşi cresc copiii

Mămici criticate aspru pentru felul în care îşi cresc copiii

Fie că de-abia au devenit mămici, fie că ştiu ce înseamnă maternitatea de nişte ani buni, aceste vedete au ales un stil de parrenting care a atras comentarii deloc binevoitoare din partea publicului. De fapt, aceste staruri au fost declarate mămici iresponsabile, care se joacă cu viaţa şi viitorul propriului odor. Cum de s-a ajuns la asemenea critici nemiloase la adresa lor?

Kate Hudson

N-avea mai mult de trei luni cel de-al treilea copil al actriţei când proaspăta mămică a creat vâlvă cu comentariul pe care l-a făcut în mod public. Ea a declarat că are o “abordare genderless” pentru fetiţa ei, adică nu o creşte în funcţie de sexul cu care s-a născut, ceea ce a dat naştere unor critici crunte din partea unor internauţi.

“Faptul că am o fetiţă nu îmi schimbă cu nimic abordarea, dar este cu siguranţă o diferenţă faţă de băieţii mei. Cred că ne creştem copiii indiferent de… neţinând cont de sexul lor. Încă nu ştim cum va dori ea să se identifice la maturitate. Tot ce pot spune e că acum este incredibil de feminină, în rest vom vedea…”, a declarat Kate. Iar comentariile nemiloase nu au întârziat să apară. Hudson a fost acuzată că se joacă, în mod iresponsabil, cu viaţa fetiţei, că incertitudinea în care o lasă să crească îi va crea probleme de identitate mai târziu.

Îmbrăcată ca o fetiţă. Deocamdată...

Ce-i drept, există o modă acum printre starurile de peste Ocean să-şi crească copiii neţinând cont de sexul cu care s-au născut, iar fiica legendarei actriţe Goldie Hawn pare să fie adepta acestui trend. Vouă cum vi se pare decizia lui Kate de a nu-şi creşte fetiţa… ca o fetiţă?