News

Marc Anthony a împlinit 51 de ani. Cu ce bombă sexy sărbătoreşte în privat artistul FOTO

Marc Anthony a împlinit 51 de ani. Cu ce bombă sexy sărbătoreşte în privat artistul FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În timp ce JLo se pregăteşte de nunta cu A-Rod, fostul ei soţ are o tinerică la braţ.

Artistul portorican cu cele mai mari vânzări de salsa tropical din toate timpurile tocmai a împlinit ieri vârsta de 51 de ani. Iar de ziua lui, Marc Anthony nu a fost singur, ci alături de focoasa italiancă Raffaella Modugno, care i-a luat locul Marianei Downing în inima lui.

Fostul soţ şi tatăl gemenilor lui Jennifer Lopez e într-o formă de zile mari şi reuşeşte să rămână neschimbat, chiar şi după ce a trecut pragul celor 50 de ani. Căci, pe lângă activitatea concertistică în forţă, de bună seamă ceea ce-i dă acest tonus incredibil este partenera sa cu 20 de ani mai tânără decât el.

Raffaella Modugno are 31 de ani şi este o fostă baschetbalistă care a evoluat timp de 10 sezoane, iar în 2011 a primit titlul de Miss Forme în Lazio. Relansată ca topmodel, Raffaella are la activ numeroase coperte de reviste fashion şi contracte generoase în modă, semnând ca imagine pentru branduri ca Prada şi Dolce&Gabbana.

Cel mai probabil, puţini îşi amintesc de ea ca fiind cea care i-a oferit un buchet de flori lui Nicu Gheară, în 2013, la finalul unei prezentări de modă a Giadei Curdi, a cărei mireasă a colecţiei a fost Raffaella. Dar mulţi şi-o amintesc din videoclipul piesei Timber al lui Pittbull. Şi, cum Pittbull e prietenul la cataramă al lui Marc Anthony, italianca s-a insinuat uşor în viaţa celebrului artist portorican.

Relaţia Raffaellei cu Marc Anthony durează deja de doi ani, din vara lui 2017.

Citește și ...