News

Marc Anthony are ghinion în dragoste

Marc Anthony are ghinion în dragoste

După 3 căsătorii eşuate şi 5 copii la activ, Marc Anthony este din nou singur şi neliniştit. Se pare că lui artistului îi place mai mult libertatea decât relaţiile de lungă durata, două dintre căsătoriile sale luând sfârşit după numai 2, respectiv 4 ani.

rs_1024x759-161117193855-1024.Jennifer-Lopez-Marc-Anthony-Latin-Grammy-Awards-Las-Vegas.kg.111716

Jennifer Lopez a fost singura norocoasă cu care a împărţit casa şi iubirea timp de 10 ani, femeia pentru care, spun gurile rele, ar fi divorţat de ultima soţie, Shannon, la finalul anului 2016.  Zvonurile au fost au apărut după sărutul dintre Marc şi fosta soţie JLo de la Grammy Latin, unde artistul a apărut fără verighetă. Motivul pentru care Anthony s-a despărţit de De Lima a fost alimentat şi de faptul că diva latino era singură după despărţirea din vara de Casper Smart, mai tânărul său iubit. Vestea despărţirii de Shannon a venit la o zi după momentul de pe scenă de la Grammy, savurat de o mulţime de fani şi care a făcut subiectul a zeci de articole în ziare.

Marc este din nou singur după cele trei mariaje nereuşite, iar ghinionul în dragoste se pare că nu îi dă pace. Prietenii artistului spun că acesta a vrut să ia o pauză de la femei şi să se concentreze pe carieră şi pe rolul de tată. Aceasta este o decizie înţeleaptă pentru cântăreţul de 48 de ani “Problema lui este că a sărit întotdeauna dintr-o relaţie în alta şi că nu îşi ia niciodată timpul necesar pentru a-şi vindecă rănile”.  Artistul vede asta tocmai acum şi acesta este răspunsul pentru căsătoriile sale cu final nefericit. 

SAN JUAN, PUERTO RICO - DECEMBER 7: (PUERTO RICO OUT) Marc Anthony and wife Dayanara Torres, 1993 Miss Universe, leave the Old San Juan Cathedral after their Catholic wedding December 7, 2002 in San Juan, Puerto Rico. (Andre Kang/Primera Hora via Getty Images)

Prima căsătorie a cântăreţului a fost cu cea care a câştigat Miss Universe Porto Rico în 1993. Artistul şi Dayanara Torres au luat hotărârea să-ţi unească destinele pe 9 mai 2000 în Las Vegas, ea având la vremea respectivă 25 de ani. Surpriza a venit din partea lui Marc care a organizat o ceremonie secretă la apartamentul său din Los Angeles, o petrecere generoasă, dar totuşi intimă pe care a pregătit-o doar cu o zi înainte. La uniunea celor doi au participat 15 prieteni apropiaţi.

Ca o poveste de dragoste modernă ce poate lua întorsături nebănuite în fiecare zi, Dayanara şi starul pop au divorţat în 2004, fosta Miss încercând să-şi relanseze cariera de actriţă şi de model imediat după despărţire. Foştii soţi au împreună doi copii, Cristian Anthony, 16 ani şi Ryan Anthony, 14 ani care au rămas în grija mamei.

În acelaşi an, Anthony s-a însurat cu Jennifer Lopez tot în cadrul unei ceremonii secrete în L.A. Ulterior despărţirii, Dayanara declara “Nu poţi plănui despărţirea de cineva. Am visat că-mi voi găsi prinţul, dar nu se întâmplă întotdeauna aşa”. Din fericire, povestea ei de dragoste cu Anthony a fost una cu final pe jumătate fericit, cel puţin cei doi au realizat doi copii minunaţi. Aşa cum a povestit şi în cartea “Mărită-te cu mine!”, pe care a scris-o împreună cu sora sa Jeannette după ce a fost părăsită de Anthony, abia că se mai putea ridica din pat “Am trecut prin iad, am plâns până am rămas fără lacrimi. Nu voiam să mănânc, nu-mi păsa cum eram îmbrăcată, voiam doar să zac acolo”.

Q'Viva! The Chosen Live

Povestea de dragoste a continuat pentru Marc Anthony cu frumoasa JLo care, după 2 căsătorii eşuate, spera că a treia să fie cu noroc. Dragostea dintre ei a durat până în 2011. Cei doi artişti celebri s-au căsătorit în secret la 4 zile după ce cântăreţul a divorţat, pe 5 Iunie 2004, în casa lui din Beverly Hills, California. Invitaţii nu au ştiut că vor participa la o căsătorie, aşa că toată lumea a fost luată prin surprindere. Imediat după căsătorie, Jennifer şi Marc şi-au petrecut scurta luna de miere în San Ysidro Ranch lângă Santa Barbara, California. În 2007, diva a rămas însărcinată, iar în 2008 cei doi soţi au anunţat naşterea gemenilor Maximilian David Muniz şi Emme Maribel Muniz.

14730591_1810240439229684_1513420903151566848_n(1)

Marc Anthony are 5 copii, prima este o fetiţă a cărei mamă este poliţist în New York, Ariana Anthony, următorii doi copii sunt băieţii săi cu Dayanara Torres, Christian Anthony Muniz şi Ryan Anthony Muniz, iar cei mai mici sunt gemeneii în vârstă de 8 ani. În 2008 cuplul Anthony - Lopez şi-a reînnoit jurămintele în Las Vegas, Nevada. Ceremonia a fost oficiată la Caesars Palace’s Forum Tower Penthouse de către Steven Smith, iar pe 15 Iulie 2011 cei doi au anunţat că vor divorţa.

După divorţul de Jennifer, Anthony a preferat să petreacă o perioada singur, până în luna noiembrie 2014 când a anunţat public logodna cu modelul Shannon De Lima. Pe 11 noiembrie 2014 aceştia şi-au oficializat relaţia în Lima, Peru. Lista de invitaţi a avut nume mari - 100 de celebrităţi din muzica latină. Muzicieni precum Juan Luis Guerra, Carlos Vives şi Tito El Bambino au fost cu toţi prezenţi la ceremonie.

GettyImages-463898816

Zvonurile despre relaţie au fost confirmate în momentul în care Shannon a apărut în videclipul piesei “ Flor Palide”. Din păcate nici această căsătorie nu a durat prea mult, după 2 ani cântăreţul şi modelul au decis de comun acord să pună capăt relaţiei“ Ne dorim intimitate pe durata acestui proces dificil şi nu vom mai face niciun fel de comentarii cu privire la viaţa noastră personală”, spunea Anthony.

De asemenea, tatăl cântăreţului, Felipe Muniz, a vorbit despre problemele din mariajul fiului său, dezvăluind faptul că artistul şi modelul Venezuelan de 28 de ani încă nu depuseseră actele de divorţ “Marc trece printr-o perioada dificilă, dar ştie cum să facă faţă lucrurilor”, a spus tatăl artistului. El a mai adăugat că Anthony şi soţia sa au avut o mulţime de probleme de-a lungul celor 2 ani de căsătorie.  

32nd Anniversary Carousel Of Hope Gala - Show

Acesta a fost cel de-al treilea mariaj nereuşi al lui Marc Anthony. În ciuda vieţii amoroase complicate a artistului, încă pare să fie într-o formă foarte bună, iar din punct de vedere profesional, cântăreţul nu a luat deloc pauză de la concerte şi evenimente după ce a anunţat despărţirea de De Lima în luna noiembrie. Dacă în dragoste nu are noroc, viaţă profesională este din ce în ce mai înfloritoare, iar colaborările muzicale şi apariţiile alături de fosta soţie Lopez dau de bănuit că Marc este încă îndrăgostit.
După sărutul şocant de la Latin Grammy Awards din Noiembrie, Anthony a avut o singură dorinţa de Crăciun, apropiaţii declarând că îşi doreşte să se împace cu Jennifer şi să o ceară pentru a două oară de soţie.

Oare Marc este încă îndrăgostit? După ce ziarele au publicat poza cu sărutul de la finalul recitalului celor doi cântăreţi, acesta a încercat să muşamalizeze tot publicând pe reţelele sociale imagini în care îi sărută pe toţi prietenii lui. Frumoasă încercare!

marc anthony

Ce părere are J Lo despre asta? Deşi cântăreaţa nu a comentat subiectul, întotdeauna a spus că Marc este iubirea vieţii ei, sufletul ei pereche. Oare putem vorbi de o împăcare, acum că toate ziarele vuiesc despre idila artistei cu rapperul de 30 de ani, Drake? Nu ştim dacă este doar o strategie de marketing, însă pe Jennifer şi pe Marc îi vom mai vedea împreună, chiar dacă doar cântând pe o scenă. Colaborarea muzicală dintre cei doi este una fructuoasă acum că JLo lucrează la un album în limba spaniolă, iar Marc va fi producătorul.

Untitled

Foto: Getty Images, Hepta, Instagram, Facebook

Modifică Setările