News

Marc Anthony s-a însurat: află detaliile!

de admin

Fostul soţ al cântăreţei Jennifer Lopez a trecut la fapte şi-a ajuns iarăşi un bărbat însurat. Familist convins, artistul de 46 de ani s-a însurat cu superba lui iubită, modelul venezuelan de 26 de ani, Shannon de Lima.

Nunta lor a avut loc marţi şi a fost una discretă, fiind prezenţi doar familia şi unii prieteni apropiaţi. Ceremonia a avut loc pe proprietatea cântăreţului latin, în Casa de Campo, în Republica Dominicană. Cuplul a trăit o dragoste cu năbădăi, trecând prin despărţiri şi împăcări de-a lungul timpului, din 2011, ajungând să nu mai fie împreună după un an de relaţie. Iată, însă, că nu doar că s-au împăcat, ci au ajuns şi la altar!

Cererea în căsătorie a avut loc chiar în martie anul acesta, la doar o lună de la despărţirea lui Marc Anthony de Chloe Green, moştenitoarea lanţului de magazine Topshop de doar 23 de ani. Shannon de Lima a spus Da şi, după 9 luni, cei doi şi-au pus verighetele.

Pentru cântăreţul de 46 de ani, este a patra oară când ajunge la altar. De asemenea, el are numeroşi copii: Ariana şi Chase Muniz, cu fosta lui iubită, Debie Rosado; fiii Christian (13) şi Ryan (11) cu fosta Miss Universe, Dayanara Torres; şi gemenii de 6 ani cu Jennifer Lopez, Max şi Emme. De Jlo, Marc s-a separat în 2011.

FOTO GETTY

Modifică Setările