Vedete

Marcel Pavel, despre starea de sănătate: "Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!"

Marcel Pavel, despre starea de sănătate: "Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus şi se află internat la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti. De pe patul de spital a transmis un mesaj. Şi-a liniştit fanii, dar le-a şi mulţumit medicilor care îl tratează. 

S-a aflat în ziua de 17 iunie că Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus. Artistul a fost internat în spital, medicii acordându-i tot ajutorul de care avea nevoie. Chiar el a declarat că a trecut prin momente delicate: "Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toţi şi ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore şi sunt 17 grade, deci o diferenţă de 23 de grade. Şi aici a fost o problemă că eu am făcut şoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri", a povestit acesta la Antena 3. 

Iată că acum, de pe patul de spital, Marcel Pavel face noi lămuriri: 

"În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! (...) Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către domnul Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș". Le mulțumesc în mod special doamnei doctor Livia Hara (concidența este aceea că doamna doctor a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școala de muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, daânsa fiind pianistă la acea vreme, iar eu violoncelist), și mii de mulțumiri domnului Streinu Cercel.", a scris în mediul online Marcel Pavel. 

Celebrul cântăreţ a publicat chiar şi o poză cu el, un selfie, de pe patul de spital. A vrut să le arate fanilor că se simte mai bine. Priviţi în galeria foto! 

Monica Anghel nu are coronavirus. Ea face echipă cu Marcel Pavel la "Te cunosc de undeva!"

Monica Anghel a mărturisit în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, că imunitatea puternică a ajutat-o. Se gândeşte la colegii ei infectaţi cu coronavirus şi le urmează multă sănătate: „Suntem cu toţii, cei care am ieşit negativ la testarea respectivă, aproape de ei, ne gândim la ei şi le dorim din tot sufletul nostru să fie sănătoşi şi să vină cât mai repede acasă să putem să ne distrăm din nou împreună la emisiunea pe care o facem împreună, Te cunosc de undeva”. (...) Sinceră să fiu, am avut un gând de genul acesta (n.r. că ar putea fi infectată cu coronavirus). Doar că Marcel ştiindu-mă pe mine şi fiind prietenul meu de 35 de ani ştie că eu sunt mai spartană de felul meu. Eu stau în aer condiţionat, ronţăi gheaţă, beau apă rece, când ploua afară eu mă bag în jacuzzi cu apă fierbinte, după aia intru în piscina rece, după aia intru la saună", a declarat Monica Anghel.

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt colegi, au fost suspendate. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

Foto: Instagram

Modifică Setările