Vedete

Marcel Pavel, externat din spital de ziua fiicei lui

Marcel Pavel, externat din spital de ziua fiicei lui

Marcel Pavel a părăsit astăzi spitalul Matei Balş. Artistul fusese diagnosticat cu coronavirus în urmă cu două săptâmâni şi internat. În mod sigur Marcel a ţinut să fie aproape de fetiţa lui, care astăzi îşi aniversează ziua. 

“YUVENALIA IOANA PAVEL împlineşte 7 anişori! Să-i urăm împreună "LA MULŢI ANI"!  DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a fost mesajul postat de artist pe FB.

Marcel Pavel s-a luptat în declaraţii cu cei care i-au contestat boala.

"Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecţiune gravă a plămânilor, necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni şi stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine şi de bătut în cap şi să îmi spui asta tocmai mie! ”Nu am declarat şi nu susţin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebaţi-i pe cei care l-au inventat şi l-au răspândit pe întreaga planetă!”, spunea Marcel Pavel.

 

Comentarii

Modifică Setările