Vedete

Marcel Pavel, într-un duet inedit cu mezina lui, Iuvenalia FOTO&VIDEO

Marcel Pavel, într-un duet inedit cu mezina lui, Iuvenalia FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La cei 6 ani ai săi, fiica artistului îşi face debutul alături de celebrul său tată.

Marcel Pavel pare c-a întinerit odată cu venirea pe lume a mezinei sale, Iuvenalia. Acum, când fiica lui a împlinit 6 ani, se vede clar cum talentul s-a transmis genetic şi la ea, iar Marcel Pavel le-a făcut plăcuta surpriză fanilor săi de a o aduce în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani".

Iar fetiţa cu plete lungi şi şatene nu doar că şi-a însoţit celebrul tată, ci l-a şi acompaniat vocal, pe prima piesă scrisă pentru amândoi de Virgil Popescu, intitulată "Crăciun fericit". Vezi aici video: https://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/muzica/neatza-cu-razvan-si-dani-marcel-pavel-si-fiica-sa-canta-piesa-craciun-fericit-id942543.html

După acest intermezzo tată-fiică, Marcel Pavel îşi continuă maratonul concertistic cu o reprezentaţie de colinde la Buzău (20 decembrie), una la Chişinău (21 decembrie), alta la Muzeul de Istorie de la Suceava (22 decembrie), iar pe 24 decembrie, chiar în seara de Ajun, va fi pe scena Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Iar dacă de Crăciun va sărbători cu familia la munte, la finalul lunii artistul va fi din nou în mare vrie, cu diverse spectacole prin ţară: pe 29 decembrie va susţine un concert extraordinar cu Filarmonica din Braşov, pe 31 decembrie va avea nu mai puţin de 4 reprezentaţii în Braşov, iar pe 1 ianuarie va cânta la Govora.

Comentarii

Modifică Setările