News

Marea temere a Cressidei Bonas înainte de nunta regală. Ce a dezvăluit fosta iubită a prinţului Harry?

Marea temere a Cressidei Bonas înainte de nunta regală. Ce a dezvăluit fosta iubită a prinţului Harry?

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Cressida Bonas arrives at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Ian West - WPA Pool/Getty Images)

A participat la nunta lui Harry cu Meghan Markle şi nu a fost singura fostă iubită a prinţului la acest eveniment, în vizor fiind şi Chelsy Davy. Iar cea mai recentă iubită a lui Harry, înainte de Meghan Markle, Cressida Bonas, s-a temut foarte tare să nu o dea în bară la acest eveniment important.

Iar dacă mimica a dat-o de gol pe Chelsy Davy, surprinsă în biserică, în timpul ceremoniei religioase de la nunta regală cu o expresie facială cel puţin ciudată, îngrijorată, tristă sau siderată, stârnind ironii pe reţelele de socializare, nici Cressida Bonas nu a fost mai relaxată.

Acum, actriţa a dezvăluit care a fost cea mai mare temere a sa înainte de acest eveniment. Într-un articol de pe reţelele de socializare, Cressida a vorbit despre participarea sa la nunta fostului iubit. Iar dacă multora li s-a părut ciudat faptul că a fost invitată la nuntă, se pare că preocuparea ei a fost mai degrabă în legătură cu ce ţinută să aleagă pentru nuntă.

Cressida a recunoscut că a descoperit ceva despre pălării, că sunt "complicat de purtat şi a spus că "nu poate decât să spună" că a purtat un accesoriu cât mai discret. "Prietenii încep să se căsătorească, ceea ce vine la pachet cu dilema outfiturilor britanice de nuntă, pălării, de ce sunt atât de dificil de purtat, dificil de privit şi extrem de greu de privit atunci când stai în spatele uneia? În cea mai mare parte a timpului evit pălăriile, ceea ce poate provoca o privire dezaprobatoare din partea oamenilor mai în vârstă", a scris actriţa.

"La sfârşitul săptămânii am participat la nunta regală, fiind foarte clar că oaspeţii trebuie să poarte pălării. Am ales una minimalistă, cu pene, şi nu pot decât să sper că am făcut o alegere bună." Cressida a arătat elegant la nunta ducilor de Sussex, purtând o rochie cu model semantă de Eponine London şi un accesoriu cu pene pe cap.

Foto: Getty Image

Modifică Setările