News

Marele regret al Oanei Roman, dezvăluit la patru ani de la nuntă. Ce spune despre rochia de mireasă?

Marele regret al Oanei Roman, dezvăluit la patru ani de la nuntă. Ce spune despre rochia de mireasă? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Oana Roman sărbătoreşte patru ani de la căsătoria cu Mircea Elisei, iar cu această ocazie vorbeşte despre petrecerea făcută special pentru a sărbători evenimentul.

„Anul ăsta ne-am hotărât să facem ceva mai special, deoarece momentul nunţii şi al botezului au fost la o perioadă foarte scurtă după ce eu avusesem câteva intervenţii chirurgicale foarte grele. De la ultima ieşisem din spital la mai puţin de o lună până la momentul la care urma să fie nunta. Nu am fost în cea mai bună formă şi am rămas cu nişte mici frustrări legate de acel eveniment. Voiam să facem la cinci ani, dar s-a nimerit cu faptul că în ziua de 15, prietena mea s-a hotărât să facă inaugurarea unui local pe care îl deţine şi am zis că dacă face inaugurarea să facă şi o petrecere“, a spus Oana Roman.

Vedeta a vorbit deschis şi despre rochia la care a visat, pe care a reuşit să o aibă la petrecerea de anul acesta, dar nu şi la nunta din urmă cu patru ani: „La nuntă nu am avut rochia pe care mi-am dorit-o, pentru că a fost pe repede înainte. Acum am zis că am posibilitatea să îmi fac rochia la care am visat. Prietenele mele de la o casă de modă m-au ajutat: mi-am ales materialele, modelul, şi a ieşit exact aşa cum mi-am dorit. Şi asta a fost bucuria mea cea mare“.