Gossip

Margot Robbie, frumoasa actriţă din “Lupul de pe Wall Street”, se pregăteşte de nuntă

de admin

Umblă vorba prin Cetatea Filmului că superba Margot Robbie este gata să ajungă la altar pentru prima oară, mai curând decât credeam! Blondina de 24 de ani s-ar fi logodit cu la fel de superbul ei iubit, Tom Ackerley, care ar fi cerut-o de nevastă la mai puţin de un an de relaţie.

“Tom i-a pus marea întrebare şi Margot a acceptat”, potrivit noilor surse citate de “New Idea”. “Data viitoare când se vor întâlni, vor să meargă împreună pentru a cumpăra un inel de logodnă”. Tânăra australiancă ar fi astfel pregătită să treacă la alt nivel şi în viaţa personală, de vreme ce cariera sa a luat avânt cu rolurile din “Lupul de pe Wall Street” (cu Leonardo DiCaprio) şi “Focus” (cu Will Smith).

Iubitul ei, Tom, este un regizor britanic care a cucerit-o pe actriţă din iunie, anul trecut, de când sunt împreună oficial. Potrivit publicaţiei în cauză, acesta ar fi cerut-o de nevastă în timp ce a vizitat-o recent în Toronto, unde filmează pentru aşteptatul film “Suicide Squad” (unde joacă şi Jared Leto). Poate că distanţa a fost cea care l-a convins pe Ackerley să o ceară de nevastă pe frumoasa actriţă!

Modifică Setările