News

Margot Robbie şi Saoirse Ronan, vedetele pozei de grup cu nominalizaţii la Oscar

Margot Robbie şi Saoirse Ronan, vedetele pozei de grup cu nominalizaţii la Oscar

Aceasta este clasa 2018 a nominalizaţilor la premiile Oscar. Ieri, mare parte dintre actorii care au primit câte o nominalizare pentru un trofeu, în cadrul ediţiei care va avea loc pe 4 martie, s-au strâns pentru poza de grup şi un banchet, organizate la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

Printre cei care s-au strâns, s-au pozat şi au socializat s-au numărat tinerele actriţe Margot Robbie şi Saoirse Ronan, care concurează la categoria cea mai bună actriţă în rol principal, dar şi alte staruri cu şanse la statuetă: Mary J. Blige, Sam Rockwell, Octavia Spencer, Timothée Chalamet, Steven Spielberg, Sally Hawkins, Greta Gerwig, Laurie Metcalf şi alţii.

Saoirse Ronan
Sally Hawkins
Margot Robbie
Timothee Chalamet
Mary J. Blige
Sam Rockwell

Tânăra actriţă irlandeză de doar 23 de ani, nominalizată pentru rolul din filmul Lady Bird, a strălucit într-o rochie mulată, portocalie, la care a asortat o pereche de sandale şic, din catifea.

Australianca Margot Robbie, de 27 de ani, a fost şi ea foarte sexy într-o rochie albă, mini, cu inserţii argintii, cu vedere la picioarele tonifiate.

Foto: Hepta

Modifică Setările