News

Margot Robbie vs. Amber Heard. Noile regine blonde

de admin

La vremuri noi, blonde noi. Prima e australiancă, are 24 de ani şi 1,68 m, cealaltă e din Texas, are 28 de ani şi 1,73 m. Amândouă sunt ambiţioase şi au genul acela de frumuseţe „fondantă cu chilli“. Să le vedem în arenă!

Începuturi

Margot Elise Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990, în Goald Coast, Queensland, Australia, pentru ca la doar 17 ani să se mute în Melbourne pentru a-şi urma visul de a deveni actriţă. „Întotdeauna eram drama queen – de foarte mică dădeam spectacole, convingându-i pe toţi să vină să mă vadă, ba chiar să mai şi plătească pentru asta. Eram de-atunci cu ochii pe bani“, glumeşte iubita Lupului de pe Wall Street.

Amber Laura Heard a venit pe lume pe 22 aprilie 1986, în Austin, Texas. „Prietena mea cea mai bună a murit într-un accident de maşină pe când eu aveam doar 16 ani. Asta a fost cea mai grea lovitură emoţională. Realizezi brusc că ziua de mâine s-ar putea să nu mai vină. De-asta trăiesc după motto-ul: «Nu ai decât ziua de azi!»“, spune Amber, care s-a lansat cam la aceeaşi vârstă cu Margot – întâi într-un serial, apoi într-o peliculă cu Billy Bob Thornton.

Carieră

Margot Robbie: Australianca s-a făcut remarcată pe marele ecran în rolul partenerei unui actor de renume, Leonardo DiCaprio, în Lupul de pe Wall Street. Se întâmpla în 2013 şi de-atunci toţi ochii sunt pe ea, iar ofertele curg. După Focus, cu Will Smith, Margot o joacă pe Jane, iubita unui Tarzan (Alexander Skarsgård) adaptat la viaţa Londrei.

Amber Heard: Texanca a avut aceeaşi reţetă de lansare: alăturarea cu un nume mare, Johnny Depp, în pelicula The Rum Diary. Doar că a făcut-o mai devreme, în 2011, fiind şi mai mare ca vârstă decât Margot. Şi a mai şi rămas în viaţa reală cu iubitul din film. 1-0 pentru Amber, pe care o vei vedea mai departe în Magic Mike XXL.

Love Life

Margot Robbie: Ea este discretă cu viaţa personală. Dacă nu cauţi înadins, habar n-ai că se iubeşte de vara trecută cu Tom Ackerley, asistent de regie. Problema e că, după lansarea Focus, au apărut o serie de zvonuri cum că Margot îi face ochi dulci lui Will Smith. De dragul promovării sau nu, Tom se cam perpeleşte!

Amber Heard: Iată încă o categorie la care Amber o învinge pe Margot. Nu doar că ea este extrem de vizibilă pe acest plan – dar a reuşit imposibilul, acela de a-l convinge pe Johnny să se însoare, după o viaţă în care a ţinut-o pe Vanessa Paradis pe hold. Şi pentru ca tabloul să fie complet, Amber e bisexuală, recunoscând relaţia de trei ani cu fotografa Tasya van Ree. Oare de-asta s-a însurat Depp – pentru că acum e complet şi tacâmul lui în pat?

Mom & Dad

Margot Robbie: Ea e fata mamei. Anul trecut, Margot i-a făcut o suprinză mamei Sarrie Kessler: în ziua când aceasta a împlinit 60 de ani, i-a făcut cadou plata întregii ipoteci a casei părinteşti din Goald Coast, în valoare de 500.000 de dolari. „Sunt atât de mândră de ea. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată“.

Amber Heard: Aţi ghicit: Amber e fata tatălui! La 17 ani, când a plecat la Hollywood, David a însoţit-o la aeroport, unde i-a dat o armă. „A scos un pistol de calibru 38, cu mâner perlat şi mi-a spus: «Draga mea, uite, ţi-am luat unul frumos, numai bun de scos din geantă».“ David se gândea la siguranţa ei, drept urmare, azi, Amber are o colecţie de arme.

Mici obsesii

Margot Robbie: Înainte de-a fi faimoasă, Margot a fost o fată frumoasă, care făcea sandwich-uri la fel de frumoase, într-un lanţ de fast food! Acum nu mai poate pune piciorul în acel loc, dar nu de jenă, ci pentru că e obsedată de perfecţiunea sandwich-ului pe care doar ea o atingea – şi pe care n-o mai regăseşte la angajaţii de acum. Ea spune că titulatura ei era de „Sandwich Artist“.

Amber Heard: E nebună după maşinile vechi. „Îmi cheltui toţi banii pe ele. Am avut destul de multe de-a lungul timpului. Acum am un Mercedes 250SL din 1967 şi un Mustang din 1968. Încerc să le repar singură pe cât de mult pot, cumpărând piese de pe eBay“, mărturiseşte ea.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările