Gossip

Margot Robbie vs. Jennifer Lawrence: "Îmi fură rolurile!"

Margot Robbie vs. Jennifer Lawrence: "Îmi fură rolurile!"

Între cele două blonde talentate s-a încins o răfuială care face deliciul întregului Hollywood Margot şi Jennifer se duelează pentru rolul lui Sharon Tate. Miza pentru care cele două se duelează acum este mult doritul rol al lui Sharon Tate, care era însărcinată în luna a opta cu copilul controversatului regizor Roman Polanski atunci când a fost ucisă pe 9 august 1969 de cei din periculosul cult condus de Charles Manson. Povestea îl urmăreşte de mult timp pe Quentin Tarantino, cel care acum pregăteşte o ecranizare a acestei dureroase felii din viaţa lui Polanski, care a şocat o lume întreagă.

Vorbind, aşadar, de o peliculă aşteptată şi de un regizor cu care amândouă îşi doresc cu ardoare să lucreze, nu e de mirare că bătălia e aprigă. "Margot are cele mai mari şanse, dar Jennifer nu renunţă. Nimic nu e deocamdată bătut în cuie. Amândouă încearcă să-l influenţeze pe Quentin cu SMS-uri, e-mailuri şi discuţii când ies în oraş la prânz cu el", spune un apropiat al lui Quentin. Lupta e cu atât mai grea cu cât nu e prima dată când Margot Robbie (27) şi Jennifer Lawrence (26)  se duelează pentru un rol. Aceeaşi sursă spune că între ele există o rivalitate cruntă de vreo trei ani încoace, dorindu-şi aceleaşi roluri...

Frumoasa Sharon Tate, fotografiată aici în 1965.

Cea mai mare problemă pentru Lawrence acum este, însă, Debra Tate, sora lui Sharon Tate. "Nu-mi place în mod special Jennifer. Nu am nimic împotriva ei, dar nu e suficient de frumoasă ca s-o joace pe Sharon", a punctat ea. "Eu personal aş alege-o pe Margot, datorită frumuseţii ei, apropiate de cea a lui Sharon, şi a gesturilor, a felului ei de-a fi, care seamănă cu cel al regretatei mele surori", a declarat Debra.

Foto: Getty Images

Modifică Setările