News

Mari actori care au jucat acelaşi rol

Mari actori care au jucat acelaşi rol

Se-ntâmplă ca unii actori să nu primească feedback-ul la care se aşteptau producătorii, aşa că sunt scoşi din respectivele producţii. Alţii, sunt nevoiţi să părăsească respectivul proiect (actriţe care rămân însărcinate, decesul subit al vreunui actor, etc.). Sau, pur şi simplu, se decide să se facă un remake, şi atunci e clar că distribuţia este complet schimbată (drept exemplu, remake-ul Baywatch la care se filmează acum). Aşa se face că unii actori ajung să joace acelaşi rol!

Haideţi, aşadar, să vedem care sunt cei mari actori care au jucat acelaşi rol, de-a lungul timpului!

John Travolta şi Nicolas Cage au jucat rolul lui Sean Archer din pelicula ”Face/Off” (1997). Această peliculă spune povestea unui poliţist talentat care, pentru a prinde un ucigaş psihopat, este gata să-şi sacrifice propria identitate. Aşa se face că şi John Travolta şi Nicolas Cage joacă acelaşi rol în această peliculă.

face-off-

Jason Bateman şi Ryan Reynolds au intrat în pielea personajului Dave Lockwood, din filmul ”The Change-Up” (2011).

Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, dar şi Colin Farrell l-au jucat pe Tony în pelicula „The Imaginarum of Doctor Parnassus” (2009). Important de ştiut în cazul acestora este că rolul îi era, iniţial, destinat doar lui Heath Ledger, însă din cauza decesului regretatului actor a făcut ca ceilalţi trei actori să fie chemaţi pentru a finaliza filmările peliculei.

Jessica Alba şi Makenzie Vega au intrat, pe rând, în pielea personajului ”Nancy Callahan”, din filmul ”Sin City”, apărut în 2005.

now-and-then-249472l

Christina Ricci şi Rosie O`Donnell sunt alte două actriţe care au jucat acelaşi rol. Este vorba despre  rolul primit în pelicula ”Now and Then”.

Şi Zac Efron şi Matthew Perry s-au aflat în această situaţie, atunci când l-au interpretat pe Mike O`Donnell, în filmul ”17 again”. Povestea filmului ”17 again” este aproape la fel cu cea a peliculei ”13 Going on 30”, în care joacă Jennifer Garner. Mike O`Donnell se trezeşte la 37 de ani nemulţumit de viaţa sa, aşa că-şi doreşte să aibă din nou 20 de ani. Cumva, dorinţa sa se împlineşte.

face-off

Kate Winslet şi Gloria Stuart au jucat rolul lui Rose, din pelicula ”Titanic”. Desigur, una reprezenta personajul la tinereţe, cealaltă la bătrâneţe.

Modifică Setările