Vedete

Maria Buză, mărturisiri uluitoare din Asia: “Diferenţa dintre noi două e că eu nu aş fi făcut niciodată asta''

Maria Buză, mărturisiri uluitoare din Asia: “Diferenţa dintre noi două e că eu nu aş fi făcut niciodată asta''

Maria Buză şi Lia Bugnar şi-au început aventura în Asia Express, show-ul care va fi difuzat anul viitor de Antena1.

 “Eu am o vârstă copleşitoare, mă ia ameţeala când mă gândesc. Am 50 de ani. Teoretic, de acum încolo, mari suprize nu mă mai pot aştepta, de asta când a venit propunerea de a participa la acest reality-show mi s-a părut că nu am voie să refuz”, a declarat Lia. Odată ajunse în competiţie, cele două prietene sunt hotărâte să se bucure de fiecare moment.  “Nu ştiu ce se va mai întâmpla de acum încolo, dar pentru tot ce am trăit până acum, pentru cât am râs, pentru ce oameni am cunoscut, eu aş fi dat bani să particip la Asia Express”, a mărturisit Lia.

“Ei bine, diferenţa dintre noi două e că eu nu aş fi făcut niciodată asta'', adaugă Maria Buza. "Când te trezeşti în cursă se activează în tine resurse care te ajută să faci lucruri pe care nu ai fi crezut vreodată ca eşti capabil să le faci. Când te ia valul nu mai ai nici instinct de conservare, nici jenă şi te duci ca nebunul.  Ce mi se pare cel mai greu în această cursă, pentru toată lumea, este să nu te cerţi cu partenerul”, a mai povestit Lia Bugnar. Deşi pentru ea cursa este mult mai grea, Maria Buză este şi ea uimită de efectul Asia Express. „Când eşti umăr la umăr cu cineva este incredibil ce forţă descoperi în tine!”, a mărturisit ea.

9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine şI Taiwan. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mult râvnitul titlu de câştigator Asia Express.

Modifică Setările