Vedete

Maria Constantin şi-a pus silicoane. Artista împlineşte 34 de ani

Maria Constantin şi-a pus silicoane. Artista împlineşte 34 de ani

Maria Constantin a decis să îşi facă de ziua ei un cadou cu greutate. Artista şi-a pus silicoane.

“Este ziua mea şi am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam din momentul în care am născut, așa că am decis împreună cu medicul că cea mai buna variantă ar fi un implant mamar de 400 CC Full! Happy birthday to me”, a scris Maria Constantin pe o reţea de socializare.

”Pentru ca mâine este ziua mea am decis ca a venit momentul sa ma las pe mâna celui mai bun doctor și sa îmi rezolv complexul pe care îl aveam, din momentul in care am născut, așa ca am decis împreuna cu domnul doctor ca cea mai buna varianta ar fi implant mamar 400 CC Full! Happy birthday to me”, a scris Maria Constantin pe contul de Instagram.

Solista are o relaţie în prezent şi speră să fie din nou mireasă. “Mi-am dorit tot timpul o familie, probabil şi din cauza încercărilor mele eşuate, dar am trecut prin nişte experienţe şi am învăţat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aş spune 'NU' la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relaţie, de ce nu aş împărţi viaţa cu cineva, poate până la adânci bătrâneţi. Doamne ajută, să fie cu noroc”, mărturiseşte blonda.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările