News

Maria de la „Insula iubirii“ se lansează în afaceri! Ispita îşi deschide pe 1 februarie un magazin de haine

Maria de la „Insula iubirii“ se lansează în afaceri! Ispita îşi deschide pe 1 februarie un magazin de haine camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A făcut furori la „Insula iubirii“, acolo unde a reuşit să îi facă pe mai mulţi bărbaţi să cadă în ispită, în toate sezoanele în care a participat. Cel mai recent, ea a încercat să îl facă pe Bogdan să o lase pe Hanne pentru ea, însă, dacă părea că planul ei va da roade, la un moment dat concurentul şi-a schimbat brusc atitudinea.

După terminarea emisiunii, Bogdan şi Maria s-ar mai fi întâlnit, dar doar ca prieteni, iar acum, la câteva luni după ce emisiunea a fost difuzată de Antena 1, ispita se lansează în afaceri. Maria Ilioiu a dezvăluit pe reţelele de socializare că urmează să deschidă un magazin de haine, care va fi gata în curând.

„Nu am avut timp de nimic de două săptămâni încoace, însă va anunţ că, pe 1 februarie, magazinul meu de haine o sa fie gata“, a spus ispita Maria de la „Insula iubirii“.

Pe reţelele de socializare, Maria deja postează fotografii în care apare îmbrăcată cu hainele care se vor găsi în magazinul ei, iar fanii îi dau sute de like-uri.