News

Maria Marinescu a aflat sexul copilului. Iată cum arată în al doilea trimestru de sarcină!

Maria Marinescu a aflat sexul copilului. Iată cum arată în al doilea trimestru de sarcină!

Puţini ştiu că frumoasa Maria Marinescu este însărcinată, ea şi soţul ei, preşedintele COR Alin Petrache, urmând să-i ureze bun venit pe lume primului lor copil în mai puţin de patru luni. Familia lor. În curând vor fi +1 Ea are un băieţel din mariajul anterior, pe nume Levyn, iar el trei fetiţe, Ecaterina, Casiana şi Daria. Toţi patru se-nţeleg de minune şi le fac părinţilor lor, Maria şi Alin, viaţa cu mult mai frumoasă. Iar vestea că familia lor se va mai mări cu un membru nu le poate aduce decât şi mai multă fericire.

Maria Marinescu trăieşte, aşadar, o frumoasă perioadă din viaţa ei, despre care, însă, n-a vorbit cu prea mulţi din jur, preferând să se bucure de aceste lucruri doar în sânul familiei ei. Totuşi, zilele trecute, ea a vorbit despre această sarcină, mărturisind că-n mai puţin de patru luni va aduce pe lume tot un băieţel şi că vestea a fost primită cum nu se putea mai bine de către soţul ei, care din mariajul anterior are doar trei fetiţe.

Citeşte şi INTERVIU Maria Marinescu & Alin Petrache: „A fost dragoste la prima vedere“

Cât despre înfăţişarea Mariei Marinescu, trebuie să precizăm că nu s-au schimbat prea multe. Designerul nu a luat prea mult în greutate, ceea ce i-a şi permis să ascundă multă vreme această sarcină de ochii vigilenţi ai presei. Are, în schimb, acea strălucire pe care toate viitoarele mămici o au. Iată două dintre cele mai recente fotografii postate de ea în mediul virtual!

E însărcinată în cinci luni şi jumătate
E o mămică stylish, ca şi-n cazul primei sarcini

 foto: Instagram, Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările