News

Maria Olaru a divorţat

Maria Olaru a divorţat

Într-o mare discreţie, fosta gimnastă care iscat controverse cu cartea ea, s-a despărţit de soţul ei anul trecut. Anunţul a venit, însă, abia acum. FOTO: OK! România Multipla campioană olimpică la gimnastică Maria Olaru a pus capăt mariajului său cu politicianul Bogdan Diaconu. „Prin acest mesaj, anunţ pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorţat, prin procedură notarială, de fostul meu soţ. Despărţirea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normală, onorabilă.

Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat.

Bogdan Diaconu şi Maria Olaru
Bogdan Diaconu şi Maria Olaru

Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia e.t.c., proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând.

Am simţi nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil şi de neînţeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula „soţul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă şi cu actele sale sociale.

S-au căsătorit în iulie 2015 la mânăstirea Caşin din Bucureşti, avându-i ca naşi pe Lavinia Miloşovici şi soţul acesteia.

Da, divorţul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depăşit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înţelegeţi şi să respectaţi dorinţa de linişte atât de necesară mie şi fiului meu.
Vă mulţumesc mult pentru înţelegere, şi rămân
Aceeaşi Maria Olaru, sinceră şi incomodă”, a scris Maria Olaru, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Maria Olaru are un băieţel de doi ani.
Modifică Setările