News

Mariah Carey a fost provocatoare într-o rochie cu decolteu adânc. Uite cum s-a fotografiat!

Mariah Carey a fost provocatoare într-o rochie cu decolteu adânc. Uite cum s-a fotografiat!

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 01: Mariah Carey is honored with a Hand and Footprint Ceremony at TCL Chinese Theatre on November 1, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Mariah Carey şi-a luat revanşa. După ce a pozat în cele mai extravagante şi sumare costume pentru o revistă celebră - arătând vizibil mai suplă decât era în realitate - şi a fost aspru criticată de fani pentru că a abuzat de Photoshop, dar şi după ce a fost blamată pentru că nu se mai îngrijeşte, este un dezastru vestimentar şi are multe kilograme în plus, artista a vrut să demonstreze că poate să redevină Mariah Carey de altădată.

„Acceptă-ţi corpul, sau mergi la sală!” a fost mesajul incredibil care a făcut-o pe artistă să se gândească din nou la trupul ei şi schimbările prin care a trecut în ultima vreme. Aşa că Mariah a decis să meargă la sală şi să o lase mai moale cu mâncarea nesănătoasă, iar una dintre cele mai recente apariţii ale sale au şocat întreg mapamondul.

A slăbit kilograme bune, iar asta este vizibil atât la corp, cât şi la faţă, dar clar nu a scăpat de hainele de prost gust din garderoba sa. Cu toate acestea, pentru cea mai recentă apariţie, miercuri, de la un eveniment în care şi-a pus amprentele în faţa Teatrului chinez TCL din Los Angeles, a purtat o ţinută care a avantajat-o, chiar dacă decolteul afişat a fost unul exagerat.

Mariah le-a arătat fanilor că, încet, dar sigur, revine la silueta care a consacrat-o, cu forme bine definite, care să-i permită să poarte orice haine îşi doreşte. Este o pasionată a outfiturilor negre şi mulate, iar ţinuta aleasă pentru acest eveniment nu avea cum să fie diferită. Mariah a purtat o rochie neagră, strâmtă, cu un decolteu adânc şi fusta în formă de lalea, iar poziţiile în care s-a lăsat fotografiată au fost de-a dreptul senzuale.

Cântăreaţa a avut 18 melodii pe primul loc în topul Billboard, fiind a doua după celebra trupă The Beatles, aşa că momentul acesta epic trebuia să fie sărbătorit. Mariah, 47 de ani, a fost strălucitoare, doar trebuie să fie în centrul atenţiei, aşa că din nou, accesorizarea a fost una cu mule pietre sclipitoare - cercei cu diamante, brăţări masive şi o pereche de sandale din lac. Nici de data aceasta vedeta nu a renunţat la ciorapii de tip plasă, însă per total,  ţinuta a fost una bună, spre deosebire de dezastrul vestimentar pe care l-a afişat în ultima vreme.

În timpul filmărilor, Mariah, îmbrăcată într-o asemenea rochie mulată, s-a întins pe jos şi s-a pozat în cele mai indecente ipostaze, lăsând la vedere sânii aşezaţi perfect în decolteul adânc.

Foto: Getty Images