Vedete

Mariah Carey a împlinit 50 de ani în carantină! Cum îşi serbează vedetele ziua de naştere când sunt izolate la domiciliu?

Mariah Carey a împlinit 50 de ani în carantină! Cum îşi serbează vedetele ziua de naştere când sunt izolate la domiciliu? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Practică cu toţii distanţarea socială şi stău acasă, dar timpul nu stă în loc şi, pe nesimţite, a venit aniversarea lor. E vorba despre Mariah Carey şi Elton John, care au avut parte de o zi de naştere cu totul specială anul acesta...

Mariah Carey

Diva s-a autodeclarat o puştoaică de 12 ani pe veci atunci când a suflat în lumânările de pe tortul ei aniversar. Doar că vedeta a împlinit nu mai puţin de 50 de ani pe 27 martie 2020.

„12 ani pe veci”, le-a spus Mariah celor 58 de milioane de prieteni virtuali ai ei. „Am petrecut acasă, cu familia mea, dar şi online, cu fani şi prieteni din întreaga lume. Vă mulţumesc pentru toată dragostea voastră!”, a declarat ea postând şi o fotografie cu gemenii ei, Monroe şi Maroccan (8), care i-au fost alături celebrei lor mame în asemenea zi specială.  

Carey şi-ar dori ea să fie o puştoaică, mai ales că până vineri, când şi-a recunoscut vârsta adevărată, nimeni nu ştia exact câţi ani are câştigătoarea a 5 premii Grammy, fiind tot timpul evazivă cu privire la acest subiect… delicat.

Sărbătorita a primit nu numai pupici de la copiii ei, dar şi felicitări de la colegii ei de breaslă Britney Spears şi Barbra Streisand, dar şi de la alte staruri precum John Travolta, Kerry Washington şi Millie Bobby Brown. La mulţi ani, Mariah Carey!!!

Modifică Setările