News

Mariah Carey, abuzată şi umilită de un bărbat influent: ''A fost ultima oară când m-a folosit pentru divertisment”

Mariah Carey, abuzată şi umilită de un bărbat influent: ''A fost ultima oară când m-a folosit pentru divertisment”

Mariah Carey a fost abuzată de fostul ei soţ. Din fericire, vedeta a găsit forţa interioară pentru a merge mai departe.

Mariah Carey îşi va aminti mulţi ani de acum înainte de căsnicia cu Tommy Mottola. Artista spune că a trebuit să trăiască într-un iad cu o persoană de care se temea.

Relaţia lor romantică a început ca într-un basm. Mariah s-a îndrăgostit imediat de omul de afaceri de succes. Au început să se întâlnească în timp ce lucrau împreună la Sony Music (Mottola este fostul şef al Sony Music Corporation) şi, la scurt timp, s-au căsătorit. La acea vreme, Carey nici măcar nu-şi putea imagina că mariajul ei se va transforma într-un adevărat dezastru, iar soţul ei înr-un tiran.

La un moment dat a mers atât de departe încât a ameninţat-o cu un cuţit. „Am stat liniştită şi m-am uitat în timp ce Tommy se îndrepta spre mine. A luat cuţitul pentru unt şi mi-a apăsat partea plană de obrazul drept. Prietenii lui stăteau acolo şi nu spuneau nimic. A fost ultima oară când m-a folosit pentru divertisment”, povestea ea.

Ulterior, cântăreaţa avea să mărturisească într-un interviu că Mottola o făcut-o să se simtă mizerabil şi teribil de singură”. În toţi cei patru ani de căsătorie, Mariah a trăit ca într-o închisoare.

“Trebuia să primesc permisiunea de a părăsi casa. Îmi doream, speram şi visam ca cineva să mă răpească. Nu m-am gândit niciodată că voi ieşi de acolo”.

Cântăreaţa a răbdat acest mod de viaţă până la un punct. În fiecare zi din viaţa ei, artista visa că cineva îi va veni în ajutor. La un moment dat, Carey a înţeles că doar se putea salva de tirania soţului.

Nu a fost uşor pentru ea să facă acest pas, deoarece era legată de Mottola nu doar pe plan sentimental, ci şi profesional, pentru că aveau şi o relaţie de afaceri. “A fost dificil, deoarece persoana aceea deţinea controlul asupra vieţii mele”.

Mottola nu şi-a arătat dorinţa de a vorbi despre căsătoria sa cu Mariah Carey. El a negat că ar fi abuzat-o fizic şi emoţional şi a adăugat că solista ar trebui să îi fie recunoscătore pentru că a făcut-o vedetă.

Astăzi, Mariah Carey îşi continuă cariera de succes, merge în turnee şi primeşte numeroase premii.

Solista ezită să vorbească despre fostul ei soţ, dar speră că experienţa ei tristă va ajuta alte femei să evite violenţa şi abuzurile domestice. Acum, Mariah trăieşte în armonie cu ea însăşi, dar a lăsat deoparte amintirile întunecate din trecut.

 

 

 
 

 

 

Modifică Setările