News

Mariah Carey, diagnosticată cu o boală psihică acum 20 de ani. „Până recent am negat realitatea. Într-un final, am căutat şi am primit tratament”

Mariah Carey, diagnosticată cu o boală psihică acum 20 de ani. „Până recent am negat realitatea. Într-un final, am căutat şi am primit tratament”

Faimoasa cântăreaţă a avut o copilărie foarte dificilă după ce părinţii ei, o cântăreaţă de operă irlandeză pe nume Patricia şi un inginer aeronautic afro-venezuelean, Roy, au divorţat şi sărăcia lucie a devenit o constantă în viaţa ei. În plus, Mariah a avut de suferit din cauza rasismului unora, ceea ce a contribuit, de asemenea, la apariţia unor probleme psihice la maturitate. 

Combinaţia de frumuseţe şi talent a fost irezistibilă şi în cazul lui Mariah Carey. Timp de câteva decenii bune, cântăreaţa a fost preferata topurilor muzicale, însă notorietatea şi averea dobândite de ea nu au compensat pentru greutăţile prin care a trecut încă din primii ani de viaţă şi care şi-au lăsat amprenta asupra psihicului ei.

 

Nu sunt chiar aşa de afurisită. Încerc să fiu drăguţă. Pe buneeee!”, le spune ea mai în glumă, mai în serios celor de la The Guardian. „Ştiu că toată lumea crede că sunt aşa. Mă rog... nu ştiu ce cred oamenii despre mine... nu-mi pasă”, a continuat vedeta. „Dacă aş băga în seamă tot ce spune lumea despre mine, n-aş mai fi cine sunt azi, aşa că prefer să văd doar anumite lucruri, nu toate.”

 

Povestea divei supreme începe în New York, unde s-a născut dintr-o mamă albă irlandeză şi un bărbat de culoare venezuelean. Părinţii ei au divorţat când Mariah avea trei ani, moment în care Patricia a încercat din răsputeri să-şi întreţină copiii. Sora mai mare a cântăreţei a ajuns dependentă de droguri, s-a măritat şi a devenit mamă la numai 15 ani, după care s-a prostituat şi s-a îmbolnăvit de SIDA.

Comentarii

Modifică Setările