Gossip

Mariah Carey nu se poate căsători cu James Packer. Află de ce

Mariah Carey nu se poate căsători cu James Packer. Află de ce

52062279 Celebrities are seen making an appearance on 'Access Hollywood' on May 17, 2016 in New York City, New York. Celebrities are seen making an appearance on 'Access Hollywood' on May 17, 2016 in New York City, New York. Pictured: Mariah Carey FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

În ultima vreme, celebra cântăreaţă nu a vorbit decât despre nunta ei cu miliardarul James Packer. Din păcate pentru ea, un ”amănunt” legal stă în calea mariajului ei fericit cu actual iubit: este încă căsătorită cu Nick Cannon! Mariah îşi doreşte să se căsătorească cu James, dar nu poate S-au despărţit în luna august 2014, iar la patru luni de la separare au depus actele de divorţ. Însă, potrivit TMZ, Nick Cannon refuză în acest moment să semneze actele de divorţ, ceaa ce-nseamnă că Mariah nu se poate recăsători momentan.

Surse citate de site-ul respectiv menţionează că întârzierea acestor acte ar fi refuzul lui Nick de-a înţelege că-ntre cei doi totul s-a încheiat. ”Încă o iubeşte pe Mariah şi nu vrea să oficializeze despărţire, pentru a nu o pierde”, a declarat unul dintre apropiaţii celor doi.

307DD6E800000578-3413152-image-a-24_1453538979853
Mesajul de felicitare după anunţul logodnei dintre Mariah şi James

O informaţie destul de bulversantă pentru public, dacă e să ne gândim că Nick a fost printre primele persoane care i-au urat lui Mariah căsnicie fericită lângă James. E adevărat, s-a întâmplat printr-un post amuzant, pe o reţea de socializare, însă mesajul a fost public, iar toată lumea a crezut că Nick este împăcat cu situaţia.

Cu fostul soţ, Nick Cannon, şi cei doi copii ai lor
Mariah, alături de Nick şi cei doi copii ai lor

Amintim că Nick şi Mariah s-au căsătorit în 2008, la reşedinţa ei din Bahamas. Cei doi au doi copii, gemenii de patru ani, pe nume Moroccan şi Monroe, în viaţa cărora amândoi s-au implicat activ, atât în timpul căsniciei lor, cât şi după separare.

foto: arhivă OK