News

Mariah Carey, pictorial inedit în lenjerie intimă. Cât de mult a slăbit!

Mariah Carey, pictorial inedit în lenjerie intimă. Cât de mult a slăbit!

Ultima perioadă a fost una benefică pentru Mariah Carey, iar fizicul său a suferit transformări incredibile. De când a apelat la operaţia de tăiere a stomacului, diva pop a slăbit considerabil şi este din ce în ce mai sexy.

 

Cu ocazia concertelor tematice de Crăciun, Mariah îşi şoca fanii cu ipostaze dizgraţioase în care vedeta, cu o mulţime de kilograme în plus, se prezenta pe scenă în body-uri sau tot felul de piese vestimentare mulate care îi lăsau la vedere un trup nu tocmai atletic.

Aşa arăta într-un concert anul trecut.

Cu toate acestea, la mai bine de 3 luni de când a început să slăbească, cântăreaţa în vârstă de 47 de ani a reuşit să piardă în greutate şi să ajungă la silueta sa din vremurile bune, cu forme bine conturate, dar fără burtă, picioare groase sau guşă. După defilarea de pe covorul roşu de la Golden Globes, eveniment la care Mariah a fost foarte sexy într-o rochie neagră de tip sirenă, cu un decoltu impresionant, acum îşi delectează fanii de pe reţelele de socializare cu cele mai noi fotografii dintr-un shooting foto îndrăzneţ, în lenjerie intimă.

Mamă a doi copii, Mariah este într-o formă fizică absolut incredibilă, lăsându-se fotografiată pentru coperta revistei V Magazine. Conştientă de transformarea în bine şi mândră de reuşita sa în ceea ce priveşte fizicul, a purtat doar un body negru şi ciorapi tip plasă. Nu e de mirare că arată atât de bine pentru că operaţia de micşorare a stomacului pe care a făcut-o anul trecut dă rezultate bune în majoritatea cazurilor dacă este susţinută de un meniu bine pus la punct, multă disciplină alimentară şi sport.

Foto: Instagram, V Magazine