Gossip

Mariah Carey şi-a hărţuit sexual bodyguardul? Acesta ameninţă că o dă în judecată!

Mariah Carey şi-a hărţuit sexual bodyguardul? Acesta ameninţă că o dă în judecată!

Cel mai recent scandal de la Hollywood o are în prim-plan pe cântăreaţa Mariah Carey. Aceasta este acuzată de către fostul ei bodyguard de hărţuire sexuală, dar şi de faptul că îi datorează peste 200.000 de dolari. Michael Anelo, în spatele divei, în aprilie 2016 Michael Anello, fostul bodyguard al artistei, ameninţă că ia măsuri legale împotriva acesteia, susţinând că l-a hărţuit sexual, umilit şi că-i datorează... bani, anunţă TMZ. Bărbatul în cauză a mărturisit că Mariah se referea la el spunându-i ”neo-nazist”, dar şi că diva îi este datoare cu 221, 329, 51 dolari.

În respectiva declaraţie, Michael povesteşte şi că artista este rasistă, insistând ca ”să fie înconjurată doar de bodyguarzi de culoare, nu albi”. Mai mult de atât, fostul bodyguard susţine că artista a comis „acte sexuale doar pentru ca acestea să fie văzute de el”.

Publicaţia amintită anterior titrează că există deja o ciornă a acestor acuzaţii, pe care avocatul lui Anello ameninţă s-o depună, dacă Mariah nu răspunde acuzaţiilor şi nu-şi plăteşte datoria. Chipurile, firma lui Anello a fost angajată de către artistă în perioada iunie 2015 – mai 2017, timp în care nu a încasat niciun cent din suma datorată.

Este de notorietate că artista are o relaţie dificilă cu angajaţii ei

Momentan, nu există o poziţie oficială din partea artistei, aşadar nu ştim dacă au început negocierile sau aceasta ignoră acuzaţiile.

Modifică Setările