News

Mariah Carey, stilată într-o ţinută all black. Fanii au apreciat această apariţie!

Mariah Carey, stilată într-o ţinută all black. Fanii au apreciat această apariţie!

Mariah Carey face schimbări mari în viaţa sa, iar odată cu operaţia de micşorare a stomacului care a ajutat-o să dea jos kilogramele în plus, stilul său vestimentar pare şi el că merge spre o direcţie mai bună. Dacă până acum îşi oripila fanii cu outfituri extravagante, rochii mult prea strâmte, decoltate, scurte sau sclipicioase, pantaloni mulaţi şi cizme sau sandale cu tocuri imense, din lac, completate de dresuri plasă, cea mai recentă apariţie a divei a fost una impresionantă.

Iată că Mariah pare să renunţe puţin câte puţin la stilul vestimantar kitschos în favoarea unor haine mai decente. Imediat după concertul său de Crăciun susţinut la hotelul Caesars Palace din Las Vegas, artista a fost surprinsă purtând o rochie neagră, un model clasic cu mâneci lungi, pe corp, până la genunchi, alături de o pereche de cizme cu toc înalt şi de o haină de blană masivă, o ţinută altfel faţă de cele cu care ne-a obişnuit. Bineînţeles, ochelarii de soare nu au lipsit nici de aici, fiind singurul accesoriu nepotrivit în acest context.

În ansamblu, Mariah a arătat foarte bine în ţinuta în totalitate neagră, blana dându-i o notă de eleganţă şi decenţă. Nici bijuteriile nu au mai fost în număr mare, ci diva s-a rezumat la o pereche de cercei rotunzi şi câteva inele pe degete.

Foto: Instagram

Modifică Setările