News

Marian Drăgulescu a adus gimnastica pe plajă. Uite cum se antrenează pe nisipul fierbinte FOTO&VIDEO

Marian Drăgulescu a adus gimnastica pe plajă. Uite cum se antrenează pe nisipul fierbinte FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Gimnastul a făcut o demonstraţie de Beach Training pe plaja Laguna din Mangalia, spre bucuria micilor săi fani.

Marian Drăgulescu (38), triplu medaliat olimpic, a pregătit un program special pe plaja Laguna din Mangalia, alături de Mihaela Brigan, o renumită instructoare de gimnastică aerobică din Bucureşti.

Cei doi au făcut o demonstraţie de Beach Training pentru copii. Aceştia au făcut mişcare cu zâmbetul pe buze alături de campioni şi de părinţi.

Pentru Marian Drăgulescu, aceasta este doar o joacă faţă de antrenamentele din sală. Cu atât mai mult cu cât acum se pregăteşte pentru Olimpiada din 2020. Căci pe lângă cele trei titluri olimpice, cele opt de campion mondial şi cele zece de campion european, Marian Drăgulescu vrea să-şi adauge în palmares un aur olimpic.

În vârstă de 30 de ani, Mihaela Brigan are, la rândul său, o activitate impresionantă în sport. Este fostă campioană la Aerobic CrossFit şi fostă campioană mondială. În prezent, această îşi dedică timpul instruind tinerii din Clubul Copiilor din Sectorul 2.