News

Marian Drăgulescu, declaraţii surprinzătoare despre familie şi carieră: "A fost o reacţie toxică"

Marian Drăgulescu, declaraţii surprinzătoare despre familie şi carieră: "A fost o reacţie toxică"

Marian Drăgulescu renunţă la cariera sportivă. Gimnastul, în vârstă de 40 de ani, a facut o serie de dezvăluiri, precum şi declaraţii surprinzătoare despre retragerea sa definitivă din gimnastică, anul acesta fiind ultimul în care va mai reprezenta România în competiţii. Surprizele nu se opresc însă aici.

“Da, mă voi retrage în 2021 din activitatea de performanţă ca şi sportiv. Da, ştiu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta… Ultimii 3 ani au fost foarte grei. Este un consum foarte mare, fizic, psihic. Întotdeauana am revenit că sunt numărul unul. Dacă nu sunt numărul unul, nu prea mai există această motivaţie de a continua. Organismul nu o să ţină la infinit, mai ales la un nivel performant”, a spus Marian Drăgulescu la Kanal D, la 40 de întrebări cu Denise Rifai,   menţionând că după Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul acesta, când îşi doreşte aurul, îşi va înceta carieră sportivă.

Gimnastul a enumerat motivele care stau la baza acestei retrageri suprinzătoare, menţionând totodată că îşi doreşte să continue cariera de antrenorat.  

“Mă consider destul de în vârstă să mai continui mai mult decât mi-am propus. Simt că nu mai am posibilitatea să fac atât de multe repetări, pe care mi le-aş dori. Din multe repetări obţii şi viteză de reacţie şi tehnică. Viteza de reacţie mi- a încetinit. După o zi grea de antrenament mă resimt. Mai departe de anul acesta nu mă văd continuând cu sportul de performanţă. Sper anul acesta să dau tot şi după care, de ce nu, să continui cu carieră de antrenor”, a spus Marian Drăgulescu. 

Sportivul a recunoscut şi că relaţia cu Larisa, fosta soţie nu a fost una perfectă, ci plină de agresiuni. “A fost o relaţie nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiţi-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viaţa mea de care nu sunt mândru”, a spus gimnastul.

 

Modifică Setările