News

Mariana Bitang, în lacrimi la Antena 3

Mariana Bitang, în lacrimi la Antena 3

Invitată în platoul emisiunii “Sinteza zilei”, antrenoarea lotului de gimnastică a plâns în direct, sub presiunea momentului.

Mariana Bitang Sinteza zilei

Mihai Gâdea a prezentat aseară, la Antena 3, o nouă faţă a scandalului care a tulburat gimnastica din România, odată cu publicarea controversatului volum semnat de fosta gimnastă Maria Olaru, „Preţul aurului – Sinceritate incomodă“.

După ce a prezentat performanţele antrenorilor Octavian Belu şi Mariana Bitang, care le-au adus românilor cele mai multe bucurii, gazda emisiunii „Sinteza zilei“ le-a invitat pe gimnastele Corina Ungureanu, Monica Roşu, Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor şi, prin telefon, Andreea Răducan şi Gina Gogean, să spună propria versiune vizavi de tratamentul din cantonamentele de la Deva.

Corina Ungureanu, Monica Rosu, Catalina Ponor, Sandra Izbasa 2

Invitat în emisiune, Octavian Belu a povestit cu mâhnire cum presa din România s-a folosit de imaginea lui şi a Marianei Bitang de fiecare dată când „cineva, pe undeva, şi-a adus aminte că a primit o corecţie la un antrenament”.

„Împart şi am împărţit că toate aceste medalii nu le-am obţinut eu singur, Nu sunt din vina mea. Sunt atât de mulţi alţi antrenori şi fiecare a încercat să pună o cărămidă la acest edificiu. (...) Am împărţit cu toţii palmaresul fantastic al gimnasticii româneşti, dar în final, tot pe noi doi ne prezintă. Din punct de vedere al imaginii, eu nu mai am nimic de pierdut. Eu nu mai sunt în sistem“, a spus Octavian Belu. „Cel mai mult doare că oameni din sport au spus aşa: că ne-am făcut idoli falşi şi bucurii false“.

Mariana Bitang Octavian Belu Sinteza zilei 2

Modifică Setările