News

Marii campioni ai României, alături de Simona Halep pe Arena Naţională FOTO&VIDEO

Marii campioni ai României, alături de Simona Halep pe Arena Naţională FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 31 poze

Ieri seară, tribunele stadionului naţional din Bucureşti s-au umplut de susţinători ai campioanei de la Wimbledon, printre ei aflându-se şi alţi mari sportivi ai României.

Mii de suporteri români au venit, miercuri seară, pe Arena Naţională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon. Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Evenimentul aniversar de ieri seară de pe Arena Naţională a fost prezentat de Andi Moiesescu şi a început cu intonarea imnului României, cântat de Andra

Au urmat apoi discursurile campioanei Simona Halep şi mentorului şi preşedintelui Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, care au făcut împreună şi o analiză a meciului cu Serena Williams, care a fost difuzat integral în reluare pe ecranul central.

Ceremonia s-a încheiat cu soprana Irina Baianţ, care a interpretat o melodie a lui Whitney Houston, One moment in time, şi cu solistul Operei Naţionale, Andrei Lazăr, care a interpretat You Raise Me Up, piesa favorită a Simonei.

Dar nu doar fanii au venit să o felicite pe Simona Halep, ci şi marii campioni ai României, mândri de succesul ei. Printre ei, Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Alina TecşorGheorghe Hagi, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă, Monica Roşu, Marius Urzică, Marian Drăgulescu, Gică Popescu, Daniel Dobre.

Totodată, pe ecran au fost proiectate mesaje de la alţi campioni olimpici: Ana Maria Brânză, de la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta, Nicu Vlad, Camelia Potec, de la Campionatele Mondiale de nataţie din Coreea de Sud, Laura Badea, Nadia Comăneci, de la academia lui Bart Connor, iar cei peste o sută de copii din jurul fostei gimnaste au strigat în limba română "Bravo Simona!".

Comentarii

Modifică Setările