Gossip

Marilyn Manson a omorât-o pe fosta iubită a lui Keanu Reeves! Cum a contribuit rockerul la cea mai mare tragedie din viaţa actorului

Marilyn Manson a omorât-o pe fosta iubită a lui Keanu Reeves! Cum a contribuit rockerul la cea mai mare tragedie din viaţa actorului

Keanu Reeves este un tip destul de introvertit la Hollywood, însă firea lui stingheră şi „neprietenoasă” e posibil să aibă de-a face cu toate tragediile din viaţa lui. Una cauzată chiar de rockerul Marilyn Manson!

Viaţa lui Reeves a fost presărată cu momente dificile încă din fragedă pruncie. La numai 3 ani, a fost abandonat de tată, care nu era decât un traficant de heroină, care stătea mai mult la închisoare decât acasă. Apoi, în 1993, Keanu şi-a pierdut cel mai bun prieten. Tot din cauza drogurilor, River Phoenix murind din cauza unei dupradoze de droguri.

Dar trecutul întunecat al starului hollywoodian nu s-a încheiat atunci. În 1999, când cariera actorului era în plină ascensiune, Keanu şi iubita lui de-atunci şi-au pierdut copilul. Fiica pe care Jennifer Syme o purta încă în pântece s-a stins din viaţă când încă nici nu apucase să se nască.

Întreaga durere a actorului s-a suprapus cu succesul lui din The Matrix, celebritatea enormă pe care i-o adusese filmul nefăcând decât să adâncească suferinţa celor doi părinţi, care erau nevoiţi să aibă de-a face – în acele momente înfiorătoare – şi cu atenţia constantă a presei şi-a publicului.

Modifică Setările