News

Marilyn Manson, pocnit în faţă, într-un restaurant: află ce s-a întâmplat!

de admin

Marilyn Manson, pocnit în faţă, într-un restaurant: află ce s-a întâmplat!

Cum roata se întoarce, iată că şocantul rocker a fost şi el, la rândul lui, şocat, zilele trecute, după ce s-a trezit lovit din plin în faţă de un bărbat din cadrul unui local canadian.

După cum relatează cei de la tabloidul TMZ, artistul de 46 de ani a intrat într-o altercaţie cu un bărbat care lua masa în restaurantul Denny’s, la orele dimineţii, după un concert.

După ce Marilyn Manson s-a fotografiat cu două fane din localul respectiv, starul şi managerul acestuia susţin că un ins “a apărut de nicăieri” şi l-a pocnit grav, luându-l pe nepregătite. Totuşi, unele surse susţin că rockerul este cel care a iscat scandalul, după ce a numit pe una din fane “o curvă” – care era şi iubita atacatorului. Managerul acestuia, care a fost şi el lovit în faţă cu umărul atacatorului.

“Era prietenos cu toată lumea, cine voia o poză cu el, avea parte de ea, cine voia un autograf, îl primea”, spune martorul din local, Johnny Scott, pentru “Toronto Sun”. “Doar vorbeau, când tipul ăsta s-a dus la el şi l-a lovit cu pumnul în faţă fără să fie provocat”. Concluzia e că Manson şi managerul lui plănuiesc să depună plângere, deşi la locul incidentului violent poliţia nu a făcut nicio arestare.

Aici, cu fanul Johnny Scott, cu câteva minute înainte ca Manson să fie lovit în faţă.

FOTO GETTY IMAGES