News

Marina Almăşan, detalii neştiute despre relaţia cu omul de afaceri Georgică Cornu

Marina Almăşan, detalii neştiute despre relaţia cu omul de afaceri Georgică Cornu

Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu debuta în urmă cu câţiva ani, stârnind numeroase controverse, pentru că amândoi erau căsătoriţi. De atunci, au trecut prin multe împreună, au renunţat la foştii parteneri şi au încercat să îşi facă o viaţă a lor. Astăzi, prezentatoarea de la TVR face o confesiune emoţionată şi povesteşte totul despre legătura care la început părea una interzisă.

"L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplator, la un Bal al Speranţei ( loc predestinat!) , pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi ( acesta era scopul evenimentului). Apoi ne-am revazut întâmplator, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi... Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr... Povestea lui - a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică...
Acel moment ne-a apropiat. De atunci, ne-am ajutat şi sustinut reciproc în toate furtunile care s-au abătut în vieţile noastre. Am depăşit împreună, suferind din greu, mizeriile din presă , potrivit cărora eram nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viata, înşelându-i. Mult mai tarziu, jurnaliştii au fost nevoiţi să accepte că lucrurile stătuseră exact pe dos şi să recunoască faptul că, la originea acelei campanii defăimătoare, se aflau înşişi partenerii noştri de viaţă, care încercau cu disperare să iasă basma curată, acuzându-ne pe noi taman de ceea ce se făcuseră ei vinovaţi’’, mărturiseşte Almăşan pe pagina ei de Facebook.

Marina are astăzi o relaţie apropiată şi cu copiii omului de afaceri.  “Timpul ne-a întărit prietenia, chiar dacă distanţa ne-a fost mereu potrivnică. Ne-am sprijinit în tot şi în toate, ne-am sfătuit reciproc în momentele de cumpănă, ne-am crescut împreună copiii, abandonaţi cu totul sau neglijaţi în mod nedrept de către celălalt părinte. Am reuşit să-l cunosc mai bine pe omul de afaceri timişorean şi să mă înverşunez, la rându-mi, împotriva tuturor nedreptăţilor cu care se lupta de ani buni. Când caut definiţia unui om de caracter, îmi amintesc de el. La fel când caut exemple de oameni puternici, de oameni corecţi, de oameni generoşi - tot numele lui îmi vine-n minte, întâi şi-ntâi!
Azi este ziua lui şi vreau să-i mulţumesc pentru faptul că, datorită lui, nu m-am simţit niciodată singură pe timp de furtuna. Pentru că m-a sustinut, când credeam că nu mă voi mai putea ridica niciodată şi pentru ca l-am simţit alături în toate izbanzile mele, bucurându-se de ele şi dându-mi curaj pentru a-mi continua drumul.
La mulţi ani, Georgica! Mulţi si buni, indiferent de sufletul-pereche lângă care vei îmbătrâni’’, mai spune Marina Almăşan.

Modifică Setările