News

Marina Almăşan: "Mă simt vinovată faţă de Mirabela... Dukan te poate aduce chiar la cancere…"

Marina Almăşan: "Mă simt vinovată faţă de Mirabela... Dukan te poate aduce chiar la cancere…"

După intervenţia chirurgicală suferită de îndrăgita Mirabela Dauer, cunoscuta realizatoare de televiziune face lumină în acest caz, despre care s-a spus că ar fi fost provocat de celebra dietă Dukan.

Mirabela Dauer a trecut printr-o încercare cruntă săptămâna aceasta, fiind nevoită să se supună unei operaţii de extirpare a unui rinichi, după ce medicii i-au descoperit o piatră, dar şi o formaţiune cancerigenă.

Cauza pare să fie consumul în exces de proteine, lucru confirmat de artista însăşi, care dezvăluia în noiembrie 2017 că a urmat dieta Dukan (bazată pe consumul de carne) şi că a fost la un pas să ajungă şi atunci pe mâna medicilor.

“Eu nu ţin nicio dietă. Am ţinut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ţinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ţinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis "Gata!", pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu şi aşa sunt mâncătoare de carne“, a declarat Mirabela pentru wowbiz.ro.

Veche prietenă şi colaboratoare a Mirabelei Dauer, Marina Almăşan a ţinut să vorbească despre riscurile acestei diete, confirmând temerile celei care deja a ajuns la bisturiu.

"Vestea privind operaţia, dar mai ales, diagnosticul Mirabelei m-au cutremurat. Am răsfoit puţin virtualele gazete şi am găsit nişte declaraţii ale bunei mele prietene, ante-factum şi post-factum operaţie, impănate cu spusele unor medici, nutriţionişti şi, fireşte, “băgători de seamă” de pe margine. Printre cei care au ce spune şi ştiu ce spun – amicul meu Cristi Mărgărit, colaboratorul nostru la “femeide10.ro” se referea, ca de obicei, la diete. Căci suspiciunile Mirabelei, în puţinele sale interviuri din aceste zile, numeau ca principal vinovat al dificilei sale probleme de sănătate, dieta Dukan, pe care o urmase câteva luni. “Dukan” îţi distruge organismul”, spunea Mărgărit. Dukan te poate aduce chiar la cancere…", a scris Marina Almăşan la rubrica sa, "Bombănelile Marinei", de pe blogul femeide10.ro.

"De dragul nostru şi de teama noastră, Mirabela nu a vrut să accepte că noi o iubim pentru vocea sa de aur, pentru cântecele ce nu ne mai ies din minte, pentru felul său spumos şi tonic de a ne vorbi prin emisiuni, pentru sufletul său atât de mare şi de generos! Ea nu a crezut că “ceea ce este” era mult mai preţios pentru noi decât “felul CUM este” şi s-a chinuit, mititica, să fie perfectă, pentru noi, să urmeze nenumărate diete criminale, să viseze noaptea mese îmbelşugate şi să se trezească sleită de puteri, dimineaţa. Mă simt vinovată, faţă de Mirabela. Şi mă rog pentru ea, deşi nu mă pot lăuda cu o prea mare prietenie cu cei ce sunt Deasupra. Şi , deşi sunt la rându-mi o persoană atentă la cântar, le implor pe artistele noastre minunate să nu se mai nenorocească pentru noi, ăştia, pentru care ard, să se bucure de viaţă si sa n-o mai transforme în calvar, de dragul de a fi frumoase pentru noi, pentru ca noi le iubim şi preţuim pentru ceea ce fac, nu pentru felul în care înclină acul cântarului.
La naiba cu siluetele perfecte, dragile mele! Important este sufletul omului şi ceea ce lasă el, în urma sa!"

Modifică Setările