News

Marina Voica împlineşte 84 de ani. Ce regrete are marea artistă


Marina Voica împlineşte 84 de ani. Ce regrete are marea artistă

A avut o viaţă tumultoasă, dar de câţiva ani a ales liniştea şi s-a retras la Breaza. Astăzi, Marina Voica împlineşte 84 de ani.

“N-am dat prea multa atentie si afectiune celor doi soti, care m-au iubit mai mult decat viata. Au tanjit dupa dragostea mea si eu nu le-am oferit destula. M-am jucat, am fost nepasatoare. Singura mea scuza a fost ca mi-a placut sa fiu iubita. De fapt nu e o scuza, e o explicatie… Nu mai pot repara nimic. Este ingrozitor sa traiesti cu asemenea regrete”, mărturisea Marina Voica pentru Marea Dragoste.

Artista s-a căsătorit prima oară când nici nu împlinise 20 de ani. „Aveam 19 ani – povesteste Marina Voica – si eram fata mare… Marcel Voica intrase in viata mea si toata lumea stia ca suntem impreuna. Dar trebuia sa plece pentru ca terminase facultatea. Eram total dezorientata, aveam nevoie de el. Asa ca am hotarat sa ma marit… Dar daca n-ar fi murit mama, nu faceam pasul asta si n-ajungeam in Romania. Cine stie cum ar fi fost viata mea… Tata l-a rugat pe Marcel sa ma mai lase in Rusia, pana-mi iau diploma. Marcel a fost de acord… Am apucat sa traim ca sot si sotie doar un an. Dupa care Marcel a plecat in Romania“, mărturisea solista pentru aceeaşi sursă.

Relaţia lor s-a stins treptat, apoi Marina a iubit din nou, de această dată un medic.  “Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Ma vazuse la televizor si se indragostise de mine. Ne-am intalnit o data, de doua ori… Pana la urma, m-am indragostit si eu de el. Tarziu am aflat ca nici macar nu era doctor, era doar student. Pe mine insa deja nu ma mai interesa. Il iubeam si era destul… Am divortat de Voica, dupa sase ani de casatorie“.  Şi au rămas împreună 17 ani, până la plecarea lui.

Artista a fost sărbătorită astăzi de prietenii de suflet. “Azi este ziua unei legende, a minunatei MARINA VOICA! Cred că sunt binecuvântat cu prietenia sa şi cu faptul că a avut încredere în mine şi mi-a oferit sfaturi importante pe parcursul carierei mele. Face o vârstă frumoasă şi mă uimeşte mereu cu dezinvoltura ei, cu lipsa de complexe, cu faptul că încă poate cânta şi cu luciditatea sa. Este o legendă a noastră, o divă. N-are regrete, are amintiri minunate şi o carieră de peste 60 de ani, cu sute de şlagăre, fiind iubită de români pentru fervoarea ei, pentru fragilitate, voce, chip si talentul de-a magnetiza publicul. Întotdeauna a creat pe scenă momente memorabile, având un repertoriu divers. Spiritul său trece dincolo de orice imaginaţie şi trebuie studiata atent, pentru timbru, melodii, atitudine, energie, omenie şi pentru frumoasa trecere prin timp, fiind o luptătoare cu viaţa, la clasa întâi!”, a spus Fuego,

Comentarii

Modifică Setările