News

Marina Voica şi a lansat cartea “Fantezie şi umor”. Prietenii artisti i-au fost alături

Marina Voica şi a lansat cartea “Fantezie şi umor”. Prietenii artisti i-au fost alături camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

O nouă carte scrisă de Marina Voica a apărut pe piaţă. Simpatica artistă a fost înconjurată de prieteni la Câmpina, locul unde a ales să-şi lanseze noua publicaţie.

Îndrăgita Marina Voica şi-a lansat volumul ”Fantezie şi umor” într-un cadru special la Câmpina, mai precis la biserica Sfânta Parascheva din oraş. Prietenii din localitate i-au fost alături, dar şi vedetele care au participat cu mare drag la eveniment. Matilda Pascal Cojocăriţa şi soţul,  formaţia Alessis, Fuego, Octavian Ursulescu.

Artista i-a cucerit pe toţi cu pofta sa de viaţă şi cu zâmbetul său irezistibil. Marina Voica trăieşte viaţa din plin, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut. În urmă cu doar câteva luni, Marina Voica a fost supusă unei operaţii pe cord.

Recent, a acceptat o provocare în emisiunea lui Măruţă, de a merge pe motor. Neînfricată, artista cu accent rusesc adorabil nu spune nu provocărilor chiar dacă a ajuns la 85 de ani.

Solista locuieşte singură la Breaza şi tot singură s-a recuperat în urma intervenţiei suferite.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările