Vedete

Mario Fresh şi-a serbat ziua de naştere ca un superstar. Printre invitaţii săi, Antonia, Smiley şi Andreea Esca FOTO&VIDEO

Mario Fresh şi-a serbat ziua de naştere ca un superstar. Printre invitaţii săi, Antonia, Smiley şi Andreea Esca FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ieri, artistul a aniversat în avans cu un mega-party, de la care nu putea lipsi familia iubitei sale, Alexia Eram.

Mario Fresh a sărbătorit pe 8 august la Jubile Concept aniversarea vârstei de 20 de ani, cu o zi mai devreme, pentru a se strecura, atât el cât şi invitaţii săi, printre concertele deja programate.

Artistul a avut parte de o petrecere demnă de un superstar! Covorul roşu, un candy bike spectaculos, meniul foarte apreciat din care au nu au lipsit preparate semnate de Chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu şi cel mai nou trend, mixology bar-ul, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite pentru invitaţi.

I-au fost alături familia, prietenii şi colaboratorii care au dansat şi au cântat până în zori, interpretând toate piesele de top ale celor prezenţi. 

Ca la 20 de ani s-au distrat împreună cu Mario Fresh şi Alexia Eram, iubita lui, Alex Velea şi gaşca GoldenGang, Antonia, Andreea Esca, Smiley, Dorian Popa, Gina Pistol şi multi altii.

„A fost exact cum mi-am dorit: cea mai tare petrecere din viaţa mea!” ne-a declarat Mario emoţionat.

Citește și ...