Vedete

Mario Fresh şi Alexia Eram nu mai sunt împreună? Artistul a vorbit la trecut despre fiica Andreei Esca

Mario Fresh şi Alexia Eram nu mai sunt împreună? Artistul a vorbit la trecut despre fiica Andreei Esca camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Dacă luna trecută Alexia Eram împlinea 18 ani şi îi avea alături de ea pe toţi prietenii, dar şi pe iubitul ei, Mario Fresh, la începutul lunii fiica Andreei Esca a plecat la studii în Anglia.

Chiar dacă sunt împreună de aproximativ trei ani şi totul pare a merge bine între ei, Alexia şi Mario ar da semne de despărţire, imediat după ce fiica Andreei Esca a plecat în Anglia. Provocat de un vlogger care l-a pus la zid atât pe el, cât şi relaţia de iubire pe care o are, Mario Fresh a reacţionat recent prin intermediul unei piese şi a vorbit despre partenera lui. Însă a făcut-o la trecut!

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam“, spune Mario Fresh în versuri, după care vorbeşte şi despre activitatea lui sexuală, deoarece vloggerul Alex Alvarez l-a acuzat că nu a făcut sex deloc cu Alexia Eram, în cei trei ani de relaţie. „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar... Eram“, este răspunsul pe care îl dă Mario Fresh.

Mai mult decât atât, artistul vorbeşte şi despre iubita lui Alex Alvarez, afirmând că nu vrea să facă sex cu ea, deoarece este prea urâtă: „Nu mă supăra, că pot să-ţi dau oricând gagica, dar e prea urâtă, de-aia nu m-aş strica să vorbesc despre nimic. Când vă ţineţi de mână, nu ştiu care e femeia. Tu sau ea? La cine-i broasca şi la cine-i cheia. Un cuplu fals, în realitate, am înţeles“.

Clipul în care Mario Fresh îi răspunde vlogger-ului a strâns în trei zile aproape 500.000 de vizualizări şi este în Trending pe YouTube.

Modifică Setările