Vedete

Marion Cotillard s-a dezbrăcat de dragul actoriei. A apărut goală puşcă într-un film

Marion Cotillard s-a dezbrăcat de dragul actoriei. A apărut goală puşcă într-un film

Moet British Independent Film Awards 2015 held at Old Billingsgate Market - Arrivals Featuring: Marion Cotillard Where: London, United Kingdom When: 06 Dec 2015 Credit: Euan Cherry/WENN.com

A născut cel de-al doilea copil acum 5 luni, iar Marion Cotillard arată fenomenal acum. Actriţa despre care s-a zvonit că ar fi fost cauza divorţului dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie, a avut curajul să apară complet goală în cel mai nou film al său, "Les Fantômes d'Ismael". Despre ea s-a spus că ar fi fost cauza despărţirii dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie. Ea este una dintre cele mai apreciate actriţe franceze de la Hollywood, asta şi datorită spiritului său dezinvolt de care dă dovadă, atât pe platourile de filmare, cât şi în viaţa de zi cu zi. Este acea actriţă care se mulează perfect pe orice rol şi este naturală în jocul său actoricesc, asta şi pentru că are o încredere remarcabilă în abilităţile sale, dar şi în aspectul fizic. Marion Cotillard este acum actriţa principală din filmul francez "Les Fantômes d'Ismael", iar la 41 de ani şi cu doi copii acasă, a acceptat să apară fără haine pe marile ecrane.

Nu există îndoială că a şocat o audienţă întreagă care nu se aştepta să o vadă aşa, goală puşcă şi fără pic de inhibiţii, într-o scenă incendiară a filmului premiat la Cannes. Pentru o interpretare desăvârşită, actorii mai fac şi sacrificii - fie se dezbracă, ori se îngraşă şi slăbesc dramatic, îşi shimbă culoarea părului sau se tund la chelie.

A apărut complet goală într-un film.

Acesta este unul dintre cele mai interesante personaje în care se transpune actriţa - Carlotta Bloom, fosta soţie a lui Ismaël Vuillard, care a dispărut în mod misterios timp de 20 de ani. A fost căutată timp de un deceniu, iar în cele din urmă soţul a fost nevoit să o declară moartă. Scena înfăţişează revenirea ei şocantă, care îi schimbă total viaţa lui Ismail. Personajul lui Marion Cotillard îşi scoate hainele în soţului şi rămâne nemişcată timp de câteva secunde. Aşa că ea întregeşte lista actriţelor care s-au dezbrăcat în filme, de dragul actoriei. Fanii au putut să o vadă în toată spendoarea sa, cu sânii şi zonele intime descoperite, într-o scenă epică.

Sacrificii pentru un rol. S-a dezbrăcat pentru o scenă controversată dintr-un nou film.

Foto: "Les Fantômes d'Ismael"

Modifică Setările