News

Marius Manole, mai sincer ca niciodată: "Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Am fost în prag de alcoolism"

Marius Manole, mai sincer ca niciodată: "Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Am fost în prag de alcoolism" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A făcut dezvăluiri neaşteptate despre viaţa sa dincolo de scenă, despre viaţa personală. Cine e cu adevărat Marius Manole? A vorbit despre viciile şi datoriile pe care le are. 

La 42 de ani, Marius Manole e foarte activ din punct de vedere profesional. E actor, joacă în piese de teatru, dar rar vorbeşte despre viaţa personală. Acum, actorul a dezvăluit că nu este căsătorit, că nu are copii...în schimb are multe datorii. A spus că "toată viaţa a trăit pe caiet".

"Toată viaţa am trăit pe datorie, am trăit toată viaţa pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt şi singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia.

Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă ştii cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogaţi sau săraci", spune Marius Manole în Podcastul lui Damian Drăghici.

Marius Manole a recunoscut că fumează

"Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinţii, faţa, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…", mai declară Marius Manole.

 

Marius Manole are propria emisiune. Unde poate fi văzut

Începând cu acest sezon, Marius Manole preia ştafeta de la Alex Daragiu şi ne aşteaptă în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi ediţii şi invitaţi neaşteptaţi. ”Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simţeam că nu pot face două lucruri... la fel de bine. După un lung casting, am ştiut că Marius Manole este acel om mişto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, declară Daragiu. Încântat de noua provocare, Marius Manole admite ”nu am mai făcut aşa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spaţiu în care să mă desfăşor”. Gândindu-se la invitaţii pe care îi va avea, are o singură aşteptare ”să vină şi să nu fugă în timpul emisiunii. Înţeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”. Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca şi până acum, o necunoscută şi pentru mine şi pentru invitat, le aflu în acelaşi timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

Foto: Facebook

Modifică Setările