Vedete

Marius Moga şi Bianca, sărbători în casă nouă

Marius Moga şi Bianca, sărbători în casă nouă

Marius Moga şi soţia lui Bianca păşesc pe urmele altor vedete celebre, cum ar fi Anca Serea şi Adi Sînă sau Mirela Vaida, care se mută în casă nouă chiar în această lună.

Marius Moga (37 de ani) şi soţia lui Bianca (26 de ani) au început să lucreze împreună la DeMoga Music de aproape un an şi au făcut o mulţime de proiecte împreună, de la promovarea pentru revenirea Morandi, la sesiunea de înregistrări internaţionale de la Castelul Bran.

În final, au reuşit să îşi finiseze parţial şi casa mult visată. Familia lor se va muta acolo odată cu aniversarea lui Marius, căci acesta este născut la final de decembrie, pe 30. „ Casa este aproape de Cernica, lângă pădure. Noi am meşterit singuri multe lucruri în casă, inclusiv balustrada şi scările, fiindcă am vrut ceva ce nu se găseşte pe internet. A fost un proiect de suflet. Puteam să ne mutăm până acum, fiind gata, însă programul ne-a ţinut aproape de studio. Este o casă specială, ca formă, are un etaj şi patru camere, dintre care una va fi studio de înregistrări, una e camera Mariei, una dormitorul şi o cameră de musafiri. Casa noastră este toată în colţuri, spre deosebire de cea a părinţilor lui Marius, care are doar forme rotunjite., a spus Bianca Lăpuşte, conform Click.